English

HBO Go si už můžete pořídit i bez operátora. Jak a čím bude konkurovat Netflixu?

Živě.cz

HBO nově nabízí svoji videopůjčovnu s přímým předplatným

More from Živě.cz

Mar 21

HBO Max v Česku skončí 21. května. Místo něj dorazí dvakrát větší Max, který nabídne i sport

Živě.cz

Společnost Warner Bros. Discovery dnes oznámila, že Max na starý kontitent dorazí 21. května a Česko i Slovensko budou v první vlně. Služba u nás bude dokonce dřív než v Polsku, Francii, Nizozemsku nebo Belgii.

Jun 16

HBO Max zdražuje předplatné. Česka ani Slovenska se to ale zatím netýká

avmania.zive.cz

HBO Max teď čeká rok dlouhá transformace na Max, který je dražší než původní služba. A tato nepříjemná změna dorazí dřív než nové prostředí, lepší aplikace a větší porce obsahu. Jak si všimli na Broadband TV News, společnost Warner Bros.…

Jan 31

SkyShowtime v Česku odstartuje 14. února. Bude levnější než Netflix, HBO Max i Disney+

avmania.zive.cz

Už za dva týdny do Česka vstoupí další globální streamovací služba. SkyShowtime kombinující katalogy mediální gigantů NBCUniversal a Paramount se bude opírat také o obsah třetích stran. Přestěhují se tam i některé seriály (včetně českých)…

Aug 29

Kvalita obrazu na Netflixu, HBO a dalších službách? Neřešte ji, nebo si pořiďte 4K Blu-ray

Živě.cz

U streamovacích služeb, jako jsou Netflix, Disney+, HBO Max a další, se často diskutuje o kvalitě obrazu a zvuku. Kdo ji má nejlepší?

Aug 2

Co vy na to: Netflix, Disney+, HBO Max… Kterou placenou streamovací službu teď sledujete nejčastěji?

Živě.cz

Do Česka letos dorazilo HBO Max, nedávno se ukázalo i Disney+ a velmi posílilo také české Voyo. Dlouho neohroženou pozici Netflixu se teď snaží nabourat hned několik silných konkurentů a téměř celá redakce již utekla jinam.

Mar 31

Pozor, zítra už bude dražší. Dnes můžete naposledy získat HBO Max s trvalou 33% slevou

avmania.zive.cz

Na čtvrtek 31. 3. připadá poslední den, kdy lze nově spuštěnou videotéku HBO Max získat s trvalou 33% slevou. Od zítřka už bude měsíční předplatné za standardní cenu. Ta momentálně činí 199 Kč měsíčně, díky slevě diváci zaplatí jen 132 Kč.

Mar 8

HBO Max odstartovalo v Česku. Má i výhodný roční tarif

Živě.cz

Oživeno 9. března: Doplnili jsme informace o ročním tarifu.

Mar 8

HBO Max vs. HBO GO. V čem se liší a co je všechno nové

Živě.cz

Tak po dlouhém čekání do ČR dorazila streamovací služba HBO Max. Když pomineme vyšší obrazovou kvalitu (až 4K HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos), tak se můžeme podívat, v čem se novinka odlišuje z uživatelského hlediska.

Feb 14

Česko bude mít nejdražší HBO Max ze všech nových zemí. Zaplatíme o 35 % víc než v Portugalsku, o 23 % víc než v Polsku

avmania.zive.cz

V úterý 8. března 2022 přijde do Česka HBO Max. Spolu s námi se v tento termín dostane na řadu ještě čtrnáct dalších evropských zemí. Zajímavé ale je, že v České republice bude HBO Max ze všech nováčků suverénně nejdražší.

Feb 1

HBO Max přijde do Česka 8. března za 132 Kč měsíčně. Kdo se hned připojí, bude mít navždy slevu 33 %

avmania.zive.cz

Čekání se blíží ke konci, po posledním odkladu je už streamovací služba HBO Max připravená ke startu. V Česku, na Slovensku a dalších zemích odstartuje 8. března, kdy rovnou nahradí dosavadní HBO Go.

Nov 18

2 miliony Čechů si platí Netflix, HBO GO, nebo jinou streamovací službu

avmania.zive.cz

Během pandemie vzrostl počet lidí, kteří využívají streamovací on-line (VOD) služby nejen celosvětově, ale také v ČR. V současnosti si alespoň jednu ze streamovacích služeb předplácí 28 % českých televizních diváků. Výsledky zveřejnila…

Oct 26

Služba HBO Max v Evropě odstartovala. Filmy od Warner Bros budou na HBO Max po 45 dnech

avmania.zive.cz

Od dnešního dne je streamovací služba HBO MAX dostupná v některých Evropských zemích. Konkrétně v Španělsku, Dánsku, Norsku, Finsku a Švédsku. Do dalších zemí včetně České republiky má HBO MAX přijít v roce 2022.

Apr 26

Srovnání: Co nám přinese HBO Max a jak se liší od HBO Go?

Živě.cz

V druhé polovině letošního roku do Česka a na Slovensko dorazí HBO Max a nahradí službu HBO Go. To je zatím jediná oficiální informace, kterou víme. Přesnou cenu, datum nebo skladbu katalogu neznáme, ale spoustu novinek přinese už to, že…

Feb 12

HBO Max přijde do Evropy ještě letos. Oproti HBO Go to bude velký posun

Živě.cz

Streamingová služba HBO Max konkurující Netflixu a Disney+ se letos konečně podívá i mimo Severní Ameriku. Expanze přitom bude velmi rychlá. Společnost WarnerMedia včera potvrdila, že ji v červnu spustí v 39 regionech Latinské Ameriky,…

Dec 21

HBO Max příští rok nahradí HBO Go. Přidá 4K, Dolby Vision a Dolby Atmos

avmania.zive.cz

Netflix, Disney + a Amazon Prime letos dostal v USA dalšího konkurenta v podobně služby HBO Max. Proti u nás dostupné HBO GO nabízí daleko větší množství filmů, neboť kromě originální produkce HBO přidává kompletní nabídku společnosti…

Nov 19

HBO Go si už můžete pořídit i bez operátora. Jak a čím bude konkurovat Netflixu?

Živě.cz

HBO nově nabízí svoji videopůjčovnu s přímým předplatným

Nov 14

HBO GO si konečně můžete koupit i bez operátora. A první měsíc je zdarma

Živě.cz

HBO v Česku konečně spustilo svoji webovou službu GO bez potřeby registrace skrze některého z operátorů. To znamená, že stačí navštívit adresu hbogo.cz, vytvořit účet a zadat údaje o platební kartě.