English

Setra připomíná 50 let modelové řady S100

Auto.cz

Před padesáti lety se představila druhá generace autobusů značky Setra, která představuje důležitý milník v její historii a je považována za předchůdce dnešních vysokopodlažních autokarů.

More from Auto.cz

Feb 18

Setra S 531 DT: Maximalista

Auto.cz

Na devadesátikilometrové trase po dálnici i silnicích první třídy nám čtyřmetrový patrový autobus přirostl k srdci.

Feb 14

Setra Colours: Fotografie autobusů jako umění

Auto.cz

Nástěnný kalendář Colours s autobusy značky Setra nabízí na každý měsíc letošního roku fascinující fotografii laděnou do jediného barevného odstínu.

Jan 13

Mercedes-Benz pokračuje v dodávkách elektrických autobusů eCitaro

Auto.cz

Mercedes-Benz koncem loňského roku spustil dodávky svých nových elektrických autobusů eCitaro a nejnovější zástupci tohoto modelu budou v provozu v Mannheimu a Heidelbergu.

Dec 29

Mercedes-Benz a Setra u svých autobusů sází na LED světlomety

Auto.cz

Autobusy značek Mercedes-Benz a Setra mohou zvyšovat aktivní bezpečnost díky svému modernímu řešení světlometů.

Sep 26

Zájezdové autobusy Mercedes-Benz a Setra budou ještě bezpečnější

Auto.cz

Daimler Buses zařadil do standardní výbavy zájezdových autobusů značek Mercedes-Benz a Setra aktivní brzdový asistent Active Brake Assist 4, snižující riziko srážky s chodcem a odbočovací asistent Siduegard Assist.

May 22

Truck Surf Hotel to je Mercedes-Benz Actros proměněný v patrový hotel

Auto.cz

Těžký nákladní automobil s luxusní obytnou nástavbou není v dnešní době ničím překvapujícím, ale tento Mercedes-Benz Actros se výrazně odlišuje od tradičních řešení těchto vozidel.

Mar 18

Prohlédněte si nejnovější patrový autokar Setra S 531 DT v úžasné galerii

Auto.cz

Setra patří mezi tradiční výrobce patrových autobusů a svůj vrcholný model v jeho nejnovější podobě prezentuje prostřednictvím více než stovky fotografií.

Nov 19

Setra připomíná 50 let modelové řady S100

Auto.cz

Před padesáti lety se představila druhá generace autobusů značky Setra, která představuje důležitý milník v její historii a je považována za předchůdce dnešních vysokopodlažních autokarů.

Jul 12

Setra S 531 DT: Nová generace luxusního patrového autokaru nastupuje

Auto.cz

Setra patří mezi tradiční výrobce patrových zájezdových autobusů od počátku osmdesátých let dvacátého století a nyní uvádí jejich čtvrtou generaci, která je zároveň zástupcem její vrcholné modelové řady.

Jun 26

Mercedes-Benz Tourismo RHD: Nová generace autokaru představena

Auto.cz

Mercedes-Benz Tourismo RHD patří k nejúspěšnějším zájezdovým autobusům v Evropě i mimo ni a letos nastupuje jeho zcela nová generace.

Dec 12

Setra a 65 let jejích autobusů ve velké galerii

Auto.cz

První autobus firmy Kässbohrer vyjel na silnice před více než sto lety a jméno Setra bylo poprvé použito v roce 1951 na modelu S8, na nějž navázala řada dalších modelů.

Nov 25

Mercedes-Benz: Autobusy s pohonem CNG

Auto.cz

Plynová verze druhé generace městského typu Citaro byla odhalena až loni. Používá jen 7,7litrový šestiválec s pěkným výkonem.

Nov 14

Neoplan Skyliner: 100 luxusní patrových autokarů pro Řím

Auto.cz

Společnost MAN Truck & Bus Italia podepsala rámcovou smlouvu s dopravní společnosti Cotral Spa na dodávku rovné stovky patrových autobusů Neoplan Skyliner.

Sep 12

Neoplan, Setra, Van Hool a VDL: Patrový autobusový luxus (+video)

Auto.cz

Patrové autokary patří k nejatraktivnějším zástupcům autobusů pro dálkovou dopravu. V Evropě se jejich výrobě v současnosti věnují značky Neoplan, Setra, Van Hool a VDL.

May 19

LED světlomety pro autobusy Mercedes-Benz a Setra

Auto.cz

Daimler Buses pro zájezdové autobusy značky Setra a městské autobusy Mercedes-Benz Citaro zařadil do nabídky výbavy na přání hlavní světlomety tvořené LED.

Apr 21

Setra dodala již 2500 autobusů ComfortClass 500

Auto.cz

Setra S 516 MD se stala jubilejním vozidlem v rámci modelové řady ComfortClass 500.

Feb 26

60 let klubových autobusů Setra: Luxus pro týmy

Auto.cz

První klubový autobus značky Setra měl před padesáti lety premiéru na ženevském autosalonu. Převezl pětadvacet cestujících.

Dec 8

Setra LE a Neoplan Skyliner v Česku: Přínosy

Auto.cz

Na českých registračních značkách se poprvé objevila nízkonástupní Setra 415 LE a vrchol coachů značky Neoplan – Skyliner.

Aug 12

Setra S 431 DT dosáhla významných milníků

Auto.cz

Německá značka Setra dodala letos svým zákazníkům již 2500 vozidel modelové řady S 431 DT a zároveň má tento dvoupatrový autokar na svém kontě již 250 vozů s motorem Euro VI.

Jan 31

Setra 417 TopClass nabízí luxusní interiér

www.auto.cz

Setra představila na lednové výstavě autobusů UMA Motorcoach Expo v New Orleans v Louisianě exkluzivně vybavený autokar Setra S 417 TopClass.