English

Nikol Štíbrová vyhrála Instagram roku a porazila i kolegyně herečky! Proč se bojí mít cenu doma?

Blesk.cz / Celebrity

Těžko říct, jestli si herečka Nikol Štíbrová (31) představovala, že vyhrála Oscara či Českého lva. Každopádně teď se ocenění dočkala, ovšem trochu jiného, než by možná čekala. V anketě Czech Blog Awards 2017 vyhrála cenu za nejlepší…

More from Blesk.cz / Celebrity

Jan 4

Eva Podzimková oznámila radostnou novinku: Čeká druhé miminko!

Eva Podzimková (33) prožívá skutečně plodné období. Nejenže její nový seriál Sedm schodů k moci, ve kterém herečka ztvárňuje hlavní představitelku, trhal divácké rekordy. Nyní má úspěšná umělkyně důvod k radosti i ve svém soukromí. Je…

Aug 23

Herečka Sienna Millerová (41): Čeká miminko se »zajíčkem«

Blesk.cz / Celebrity

Na pláže, pojďme na pláže, tam se všechno ukáže... U půvabné americké herečky Sienny Millerové třeba to, že bude ve 42 letech (narozeniny má koncem roku) podruhé maminkou!

Aug 15

Nikol Štíbrová hlásí přírůstek do rodiny: Že by konečně holčička, napíná dvojnásobná maminka

Blesk.cz / Celebrity

Influencerka Nikol Štíbrová (35) si užívá své dva chlapce Mathiase (5) a Tobiase (1), ale zastesklo se jí po holčičce. A tak si s manželem Petrem Leitgebem udělali radost a pořídili si štěňátko.

Aug 1

Miss (23), co chodila s Cristovaem, oznámila krásnou novinku! S fotbalistou čeká miminko

Krásná blondýnka Kateřina Kasanová (23) víc jak rok tvoří pár s fotbalistou polského týmu Tomášem Petráškem (30). „Budeme tři,“ oznámila misska a ukázala rostoucí bříško.

Jan 17

Modelka Martina Dvořáková je podruhé maminkou! Dočká se po překotném porodu i svatby?

Blesk.cz / Celebrity

Už má zase důvod k radosti! Je dvojnásobnou maminkou, a druhý porod šel navíc docela rychle. Jak o něm modelka Martina Dvořáková (39) promluvila?

May 22

Nikol Štíbrová všem vyrazila dech: Rychlá svatba měsíc před porodem!

Blesk.cz

Tak tomu se říká perfektní utajení! Nikol Štíbrová (34) sice veřejně oznámila jak zásnuby, tak i těhotenství, ovšem fakt, že se hodlá vdát ještě před porodem, šikovně zamlčela. Všichni tak byli pořádně překvapení, když se na instagramu…

May 21

Nikol Štíbrová těsně před porodem: Ukázala »megaprso«?! Všechny fanoušky ale šálil zrak

Blesk.cz / Celebrity

Nikol Štíbrová (34) už pomalu stříhá metr do druhého porodu. A jak už dávno prozradila, bude to syn, takže se starší Mathias (3,5) dočká bratříčka. Poslední fotka s jejím obřím pupíkem však vyvolala vlnu dohadů.

Dec 14

Nikol Štíbrová slaví první rok s přítelem: Vše začalo ve sprše!

Blesk.cz / Celebrity

Přesné datum, kdy to mezi nimi zajiskřilo, si ani jeden nepamatuje, a tak si určili den, na který ani jeden nezapomene. Influencerka Nikol Štíbrová (34) a Petr Leitgeb se totiž dali dohromady v koupelně.

May 13

Nikol Štíbrová o novém partnerovi: Čekala jsem na něj s pozemkem!

Blesk.cz / Celebrity

Po rozchodu s otcem syna Mathiase (2) Martinem Kynclem (33) byla Nikol Štíbrová (33) bez oficiálního partnera. Ale to se před několika měsíci změnilo, blondýnka je zamilovaná až po uši a má s Petrem velké plány.

Aug 12

VÍME PRVNÍ: Další hvězdný rozchod! Nikol Štíbrová odešla od partnera! Rok po porodu

Blesk.cz / Celebrity

Herečka a moderátorka Nikol Štíbrová (31) přiznala, že se před časem rozešla s partnerem Martinem Kynclem. Jejich vztah tak nevydržel ani rok po porodu jejich syna Mathiase, který se narodil 31. července 2017.

Feb 2

Nikol Štíbrová půl roku po porodu: Únava, starosti, strach, ztráta svobody, ale i láska!

Ten čas ale letí. Od léta, kdy moderátorka Nikol Štíbrová (31) porodila svého prvního potomka – syna Mathiase, uběhlo už půl roku a kluk mezitím vyrostl jako z vody! Mladá maminka k této příležitosti zveřejnila milé vyznání svému synkovi…

Nov 19

Nikol Štíbrová vyhrála Instagram roku a porazila i kolegyně herečky! Proč se bojí mít cenu doma?

Blesk.cz / Celebrity

Těžko říct, jestli si herečka Nikol Štíbrová (31) představovala, že vyhrála Oscara či Českého lva. Každopádně teď se ocenění dočkala, ovšem trochu jiného, než by možná čekala. V anketě Czech Blog Awards 2017 vyhrála cenu za nejlepší…

Aug 29

Nikol Štíbrová přiznala komplikace při porodu: Císař, bolest celého těla a záhul!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Nikol Štíbrová (30) už má nějaký ten pátek po porodu syna Mathiase a v roli maminky je spokojená. Promluvila ale o tom, jaké byly komplikace u jejího porodu a co bylo po přivedení synka na svět nejtěžší...

Aug 3

Čerstvá mamina Nikol Štíbrová: Komplikace při porodu!

Bývalá herečka Nikol Štíbrová (30) v pondělí 31. července přivedla na svět své první miminko. O pár hodin později se svěřila, že porod jejího vlasatého chlapečka nebyl úplně standardní.

Jul 31

Herečka Nikol Štíbrová porodila syna! Je to pořádný vlasáč!

Blesk.cz

Herečka a moderátorka Nikol Štíbrová (30) porodila! V pražské nemocnici U Apolynáře přivedla snoubenci Martinovi na svět syna. A podle fotografie, kterou zveřejnila na sociálních sítích, je to pěkný vlasáč!

Jul 25

Nikol Štíbrová se sotva valí: Porod prvního potomka už klepe na dveře!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Nikol Štíbrová (30) jde do finále. Na své sociální síti zveřejnila fotografii, na které je vidět, že už se sotva valí a netrpělivě čeká, až její miminko přijde na svět.

Jul 3

Nikol Štíbrová měsíc před porodem: Sundala zásnubní prsten!

Herečka a moderátorka Nikol Štíbrová (30), která začala 9. měsíc těhotenství, nenosí zásnubní prsten! A navíc přiznala, že se s tatínkem očekávaného děťátka příliš nevídají. "Blbnou mi hormony," říká.

Jun 6

Krásná moderátorka ČT čeká miminko: Těhotenství oznámila vtipným návodem

Blesk.cz

Moderátorka České televize Jana Marečková (32), která dříve zářila na TV Nova se před rokem vdala a nyní vztah posunula ještě dál. S manželem Michalem Bílkem čeká miminko, radostnou zprávou se pochlubila na sociální síti.

Mar 28

Exmilenka Leonarda DiCapria oznámila radostnou zprávu: Čeká druhé miminko

Blesk.cz / Celebrity

Bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria (42), Bar Refaeli (31), se pochlubila velkou novinkou. Modelka čeká druhé miminko. Přitom teprve loni porodila svého prvního potomka…

Feb 6

Po zásnubách v Thajsku miminko: Nikol Štíbrová je těhotná!

Herečka Nikol Štíbrová (30) na sociální síti oznámila radostnou novinu. Se svým snoubencem Martinem Kynclem čeká miminko. Zamilovaný páreček na něm zapracoval na dovolené v Thajsku.