English

Marešova ex šokuje vyhublou fotkou: Kost, kůže a prsa!

Blesk.cz / Celebrity

Platí za jednu z největších slovenských krasavic. Kdysi ostatně okouzlila i Leoše Mareše (41). Teď ale topmodellka Michaela Kociánová (28) své příznivce vyděsila svou odhalenou fotkou, kde jí doslova trčí kosti!

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 20

Leoš Mareš a jeho Monika: Novorozenou Alex už mají doma!

Blesk.cz / Celebrity

Před pár dny se moderátor Leoš Mareš (45) a jeho žena Monika (41) dočkali prvního společného miminka, po kterém manželé moc toužili. Na svět přišla holčička, která dostala krásné jméno Alex. Teď se hrdá maminka pochlubila tím, že už jsou…

Mar 15

Leoš Mareš ukázal dceru Alex: Je to Střapec!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátor Leoš Mareš (45) se před pouhými čtyřmi dny stal poprvé tatínkem dcery. A jak je vidět, na třetího potomka je náležité hrdý. Bodejť by ne, malá Alex je překrásná holčička!

Mar 11

Marešova manželka Monika po porodu: První fotka dcery! A jaké jí dali jméno?

Blesk.cz / Celebrity

Ve čtvrtek moderátor Leoš Mareš (45) oznámil, že se stal potřetí otcem a posléze prozradil i pohlavní miminka - dočkal se dcery. Jeho žena Monika (41) se ozvala až o den později, ale zato toho odhalila víc - miminko poprvé ukázala a také…

Nov 24

Manželka Leoše Mareše ukázala rostoucí bříško! Lásky, rozplýval se moderátor

Blesk.cz / Celebrity

Moderátor Leoš Mareš (45) spolu s manželkou Monikou (40) čekají prvního potomka a opět se pochlubili fotkou, jak už brunetce roste bříško.

Oct 14

Leoš Mareš bude potřetí tátou! Manželka Monika je v pátém měsíci

Blesk.cz / Celebrity

Moderátor Leoš Mareš (45) se pochlubil s krásnou novinkou - stane se z něj trojnásobný otec. Těhotenství své ženy Moniky (40) prozradil přímo v živém vysílání na Evropě 2.

Nov 28

Na návštěvě u Moniky Marešové: Jak bydlí bývalá žena moderátora Mareše?

Blesk.cz / Celebrity

Monika Marešová (45) pozvala Blesk tv Magazín k sobě domů. Spolu s dětmi obývá třípatrovou řadovku na sídlišti v pražských Stodůlkách.

May 4

Monika Marešová I. po svatbě exmanžela: Leoš chtěl, abych si vzala zpátky dívčí příjmení!

To, že jsou dvě Moniky Marešové, tu první vůbec netrápí. Koučka Monika (43), která si vzala Leoše Mareše (42) před osmi lety, rozhodně nemá v úmyslu se vrátit k dívčímu příjmení. I když si to moderátor přál.

Feb 24

Kněz ze svatby Mareše: Leoš po obřadu začal Monice zahřívat chodidla!

Blesk.cz

Leoši Marešovi (41) a Monice Koblížkové (36) požehnal na společnou cestu životem kněz Zbigniew Czendlik (53). Blesku pak exkluzivně popsal nejdojemnější chvíli přísně utajované veselky.

Feb 21

Leoš Mareš se tajně oženil! V Litomyšli si vzal Moniku Koblížkovou

Blesk.cz

Moderátor Leoš Mareš (41) se v úterý tajně oženil se snoubenkou Monikou Koblížkovou (36)! Svatba proběhla v Litomyšli v v piaristickém kostele Nalezení svatého Kříže a oddával je místní starosta Radomil Kašpar, který to Blesku potvrdil.

Oct 29

Leoš Mareš požádal Moniku Koblížkovou o ruku: Ona řekla ano!

Blesk.cz

Byla to jen otázka času. Moderátor Leoš Mareš (41) požádal o ruku svoji přítelkyni a módní redaktorku Moniku Koblížkovou (36), se kterou chodí víc než dva roky. A co na to Monika? Řekla ANO!

May 26

Monika Marešová: První slova po rozvodu s Leošem! Zavládlo nadšení?

Blesk.cz / Celebrity

Devítileté manželství Leoše Mareše (41) a jeho ženy Moniky (42) bylo rozvedeno za 10 minut! Dvojice spolu sice nežila už od roku 2010, ale Marešová si po celou tu dobu nesla sebou těžké břímě – status vdaná. To podle ní odrazovalo její…

May 19

Monika Marešová draží své svatební šaty: Může za to rozvod s Marešem?

Blesk.cz / Celebrity

Zbavuje se dalších vzpomínek. Cestu ke svobodě Moniky Marešové (42) nebrázdí jen podepisování rozvodových papírů. Monika se teď rozhodla rozloučit i se svými svatebními šaty. Věnuje je na dobrou věc.

Apr 17

Monika Marešová bez závazků: Děti předala Marešovi a jeho milence

Blesk.cz

Letošní Velikonoce si Leoš Mareš (40) naplno užije se svými syny. Jeho manželka Monika (42) mu je předala a odletěla s bratrem, maminkou a dalšími členy rodiny na Miami.

Apr 7

Monika Marešová o rozvodu s Leošem: Kvůli svatbě s milenkou to není

Po devíti letech končí manželství Leoše Mareše (40) a Monika (42). Už to nebude dlouho trvat a manželé budou oficiálně rozvedeni. I když Monika nechce zacházet do detailů, tak důvodem prý rozhodně není manželova další svatba.

Apr 27

Největší průšvihy moderátora Leoše Mareše: Nevěra s prostitutkou, aféra s Miss World nebo díra v rozkroku

Blesk.cz

Moderátor Leoš Mareš slaví kulatiny. Je mu 40 let. Proslavil se nejenom svým moderátorským umem, který začal předvádět u mikrofonu v rádiu Evropa 2, ale také moderováním nejrůznějších akcí a pořadů v televizi. To ale není vše. Jeho kariéru…

Jan 12

Velká bolest Leoše a Moniky Marešových: Vážné zdravotní problémy mladšího syna

Blesk.cz

Mladší syn Moniky a Leoše Marešových Matěj (5) trpí od čtyř let strašnými migrénami. Ukrutné bolesti hlavy přicházejí nečekaně a trvají několik hodin. Nezabírají na to léky, a tak Monika vkládá veškeré naděje do alternativní medicíny.

Jan 4

Monika Marešová o smrti tchána a pohřbu: S Leošem nás to paradoxně stmelilo

Blesk.cz

Nejdřív si Monika Marešová (40) užila se svými syny radostné Vánoce, pak ale sváteční pohodu přeťala smrt. Leoši Marešovi (39) umřel otec Ivo (†65) a rodinné tragédii nebyli ušetřeni jejich dva synové Matěj (6) a Jakub (10). Monika nyní…

Jan 3

Zatímco Marešovi umíral táta, Monika byla s dětmi pryč. Společné Vánoce si ale užili…

Leoš Mareš měl letos opravdu smutné Vánoce, jen několik dní po svátcích mu zemřel milovaný tatínek Ivo (†65). Zatímco držel umírajícího tatínka za ruku, jeho manželka Monika se snažila rozptýlit jejich děti na výletě v Českém Krumlově.

Jul 16

Blesk hledá chlapa Monice Marešové: Zn.: Beru cokoliv!

Blesk.cz / Celebrity

Po zkrachovalém manželství s Leošem Marešem (39) má Monika Marešová (40) na chlapy smůlu. I když pár vztahů měla, nikdy dlouho nevydržely. Prý je to proto, že mají strach z jejího manžela. A tak se rozhodla prostřednictvím Blesk.cz najít…

Jun 23

Ve Stardance to roztočí známý moderátor: Leoš Mareš bude tančit s největší sexbombou soutěže

Blesk.cz / Celebrity

To jsou ale novinky. Leoš Mareš (39) bude jedním ze soutěžících v taneční show Stardance. Na Instagramu zveřejnil video, ze kterého je jasné, kdo bude jeho taneční partnerka. Podle tanečních kreací, které Mareš v záznamu předvedl je jasné,…