English

Ford připravuje výkonné SUV na elektřinu. Prý je příbuzné s ikonickým Mustangem

Auto.cz

Modrý ovál ukázal světu video lákající na zcela nový výrobek. Půjde o jednu z mnoha chystaných elektrifikovaných novinek, které automobilka uvede v příštích pěti letech.

More from Auto.cz

Mar 9

Ford Mustang: Americká legenda s pádícím koněm na kapotě

Auto.cz

Není mnoho amerických sportovních automobilů, které by si zasloužily přívlastek "legendární". Kromě Chevroletu Corvette nebo Dodge Charger mezi typické dvoudveřové sportovní vozy s vysokým výkonem patří i Ford Mustang.

Dec 11

V Rusku postavili klasický Ford Mustang. Elektrický, přirozeně...

Auto.cz

Ford Mustang modelového roku 1967 posloužil za vzor pro projekt R67 ruské společnosti Aviar Motors. Ten spojuje styl druhé poloviny šedesátých let s moderním elektrickým pohonným systémem.

Oct 31

Čtyřdveřový Mustang? Ford zvažuje americkou odpověď na Porsche Panamera

Auto.cz

Ford Mustang je ikonický sporťák, který se však může v budoucnu dočkat několika dalších variant…

Sep 7

Ford láká na elektrickou novinku. Bude to Mustang na chůdách?

Auto.cz

Modrý ovál už nás před časem vábil na nový elektromobil prostřednictvím videa. Tentokrát došlo i na první oficiální siluetu vyobrazující záď. Že vám něco připomíná?

Jun 24

Za volantem Fordu Mustang GT Cabrio. Jaká je po letech minulá generace slavného pony caru?

Auto.cz

Ford Mustang je ikonou, jedním z nejpopulárnějších modelů americké automobilky a autem pro spoustu nadšenců. A jelikož aktuální model není drahý, je cesta k předchozí generaci ještě levnější.

May 4

I Ford Mustang může mít 1000 koní a stát milion amerických dolarů

Auto.cz

Ford Mustang s karoserií fastback modelového roku 1965 v podání Timeless Kustoms představuje extrémně výkonnou a zároveň i drahou bestii, která přitahuje pozornost všude, kde se objeví.

Mar 16

Ford pracuje na mohutné obměně nabídky. Vsadí na nová SUV. Včetně elektrického!

Auto.cz

Americká automobilka chystá dvě nová SUV. Oživí slavné jméno Bronco, které doplní zatím nepojmenovaný malý model. Počítá i s rozšířením nabídky hybridů.

Jan 15

Ford připravuje výkonné SUV na elektřinu. Prý je příbuzné s ikonickým Mustangem

Auto.cz

Modrý ovál ukázal světu video lákající na zcela nový výrobek. Půjde o jednu z mnoha chystaných elektrifikovaných novinek, které automobilka uvede v příštích pěti letech.

Sep 23

Rychlé Fordy v Mostě: Mustangy, ještě silnější Mustangy a speciální Focus RS

Auto.cz

Byl jsem si v Mostě zajezdit s hodně pestrou partičkou od Fordu. Zábava to byla velká!

Jul 16

Ford vyvinul držák na kola... Pro Mustang!

Auto.cz

Kdo by měl pomyšlení na to převážet v autě, jakým je kupé Ford Mustang, jízdní kola? Zřejmě se takoví lidé najdou. A právě jim je určen speciální držák, ukrývající se pod americkým patentem číslo 2017/0190299 A1. V čem celé řešení spočívá?

Jan 3

I ty, Forde? Hybridní Mustang potvrzen! A také elektrické SUV…

Auto.cz

Svět pony carů už nebude jako dřív. Ford Mustang bude totiž nabízen také jako hybrid. Americký výrobce toho však v oblasti elektrifikovaných vozů chystá mnohem více.

Oct 11

Ford přeruší výrobu Mustangu. Klesá o něj zájem

Auto.cz

Obří boom mustangu pomalu klesá. Na domácím americkém trhu jej dokonce minulý měsíc v prodejích předstihlo konkurenční camaro.

May 15

Fotoreportáž: Ford Mustang Sprinty 2016

Auto.cz

V Emirátech určitě bouchalo šampaňské. Letiště Tchořovice v sobotu opět hostilo setkání majitelů vozů Ford Mustang, jehož hlavní náplní bylo "drag race".

Apr 16

Fiat Chrysler by se mohl spojit s Toyotou, Fordem nebo Volkswagenem

Auto.cz

Loni chtěl šéf FCA provést spojení s automobilkou General Motors, na to ale nedošlo. Nyní to zkouší jinde.

Apr 11

Nejprodávanější sporťák v Německu? Ford Mustang!

Auto.cz

Sousední Německo je největším trhem s novými auty v Evropě. Sportovní auta sice tvoří jen jeho malou část, ale představují pomyslnou třešničkou na dortu. Vládne jim modrý ovál...

Mar 26

Video: Sprintovací Ford Mustang v plamenech

Auto.cz

Tenhle Ford Mustang cílovou pásku sprintu na čtvrt míle neviděl. Už krátce po startu začal hořet a pak přišla exploze...

Sep 5

Ford Mustang: Zcela bezpečná zábava

Auto.cz

Jak jezdí nový Ford Mustang, už víte. Z testu otevřené verze s motorem 2,3 EcoBoost, a také z jízdních dojmů v rámci mezinárodní prezentace. Přesto se pokusím napsat něco, co o novém Mustangu u nás možná ještě nezaznělo.

Aug 13

Ford Mustang: První kolenní airbag pro spolujezdce

Auto.cz

Po kolenním airbagu řidiče přichází Ford jako první výrobce automobilů na světě s podobnou technologií také pro spolujezdce.

Mar 11

Video: Ford Mustang má ve znaku koně

www.auto.cz

Ford Mustang a kůň k sobě mají blíže, než si mnozí myslí. No možná vyjma fanatiků do koní, ty tohle asi moc nebere. I tak je to ale krása.

Feb 16

Ford Mustang uspěl v testech NHTSA

www.auto.cz

Národní úřad pro bezpečnost silničního provozu (NHTSA) udělil šesté generaci Fordu Mustang nejvyšší ocenění za výsledky, jichž dosáhl v nárazových testech.