English

ŽEBŘÍČEK: Pořadí filmů se nemění, všem klesá počet diváků

Novinky.cz / Kultura

Na žebříčku návštěvnosti kin se od minulého víkendu téměř nic nezměnilo, první je pohádka Čertoviny, druhé recyklované Jumanji a třetí Špindl. Všem filmům pouze klesl počet diváků.

More from Novinky.cz / Kultura

Sep 18

ŽEBŘÍČEK: Kazmův film strmě padá

Novinky.cz / Kultura

Barbie, Oppenheimer a ONEMANSHOW – The Movie, to jsou názvy tří filmů, na které se v českých kinech letos prodalo více než půl milionu vstupenek. A zatímco první dva jmenované snímky americké produkce si stále drží své pozice, jejich český…

Jan 16

ŽEBŘÍČEK: Dvojka Avatara v Česku zdolala miliónovou hranici návštěvnosti

Novinky.cz / Kultura

Žebříček návštěvnosti kin v posledních týdnech ovládá jeden jediný film, Avatar: The Way of Water. Uplynulý víkend se na něj v Česku prodal miliontý lístek. A zdá se, že díky tomuto titulu kina v pohodě přežijí celou zimu.

Jun 20

ŽEBŘÍČEK: V popředí stále Jurský svět a Top Gun, návštěvnost poklesla

Novinky.cz / Kultura

Pořadí v žebříčku návštěvnosti kin se moc nemění. První je stále Jurský svět: Nadvláda a druhé místo patří Top Gunu: Maverick. Návštěvnost už se ale pohybuje jen kolem třiceti tisíc lidí za víkend.

Aug 31

ŽEBŘÍČEK: Tenet překonal Šarlatána v návštěvnosti

Novinky.cz / Kultura

Americký akční sci-fi film Tenet odsunul Šarlatána z první příčky žebříčku návštěvnosti kin na druhou pozici.

Dec 30

ŽEBŘÍČEK: Sešup Star Wars, více diváků má i buranská komedie

Novinky.cz / Kultura

Návštěvnost filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera zažila po premiérovém víkendu strmý sešup. Během týdne klesla o víc než polovinu, konkrétně o téměř 91 tisíc diváků, a snímek předehnala i slabá česko-slovenská komedie Šťastný nový rok.

Dec 5

Filmové premiéry: Špindl 2, Pat a Mat: Kutilské trampoty, Jumanji: Další level a Rebelky

V zasněžených Krkonoších se odehrává Špindl 2. Populární nešikové Pat a Mat přicházejí v nových Kutilských trampotách. Jumanji už není jen džungle. Rebelky je francouzská komedie s mrtvolou a penězi.

Jul 8

ŽEBŘÍČEK: Nejvíce diváků se zapletlo do sítí nového Spider-Mana

Do českých kin vtrhl další film o komiksovém Spider-Manovi, nesoucí podtitul Daleko od domova. Do svých sítí zamotal pavoučí superhrdina téměř sto tisíc diváků, čímž si v ČR s přehledem zajistil první příčku v žebříčku návštěvnosti.

Mar 25

ŽEBŘÍČEK: Komedie s Prachařem a Geislerovou ulovila nejvíce diváků

Novinky.cz / Kultura

Domácí komedie slaví v kinech úspěch. Po maratónu Žen v běhu si publikum našlo i LOVEní. Na film s Jakubem Prachařem a Ester Geislerovou v hlavních rolích se o víkendu přišlo podívat 40 487 diváků.

May 21

ŽEBŘÍČEK: Avengers sesazeni. Nejvíce diváků přilákal Deadpool 2

Novinky.cz / Kultura

Odvážné Avengers sesadil tento víkend z pomyslného trůnu jiný komiksový hrdina - brutální Deadpool. „Dvojka” přilákala o víkendu do kin více než 117 tisíc diváků, tedy téměř pětinásobek než konkurenční komiksová partička Avengers.

Apr 24

Nová DVD: Jumanji: Vítejte v džungli, Ladíme 3, Špindl a Přízrak

Novinky.cz / Kultura

Tento týden vycházejí dvě pokračování úspěšných filmů: Jumanji s podtitulem Vítejte v džungli a Ladíme 3. Do zimy nás vrací české komedie Špindl. Milovníci fantasy uvítají Přízrak.

Jan 15

ŽEBŘÍČEK: Pořadí filmů se nemění, všem klesá počet diváků

Novinky.cz / Kultura

Na žebříčku návštěvnosti kin se od minulého víkendu téměř nic nezměnilo, první je pohádka Čertoviny, druhé recyklované Jumanji a třetí Špindl. Všem filmům pouze klesl počet diváků.

Jan 2

ŽEBŘÍČEK: Celkem bída. Vede Špindl a Jumanji

O silvestrovském víkendu stanula v čele žebříčku návštěvnosti - velmi těsně - komedie Špindl a za ní americký film Jumanji: Vítejte v džungli. Žádný z filmů rekordy netrhá.

Dec 21

Filmové premiéry: Špindl, Universum Brdečka, Cukrář, Ladíme, Ferdinand, Jumanji: Vítejte v džungli

Novinky.cz / Kultura

S prvním zimním dnem vstoupí do kin nová česká zimní komedie Špindl. O služební cestě, která přinesla překvapení, a o tom, co následovalo, je film Cukrář. Anna Kendricková hraje hlavní hrdinku dalšího pokračování série o dívčí a capelle…

Aug 28

ŽEBŘÍČEK: Kolik lidí vidělo Svěráky? Údaje o návštěvnosti se hrubě rozcházejí

Novinky.cz / Kultura

Za premiérový víkend vidělo podle statistiky UFD film Po strništi bos asi 113 000 lidí, zatímco za druhý víkend zašlo na snímek Jana Svěráka už jen 41 200 lidí. Distributor filmu tvrdí, že návštěvnost je mnohem vyšší.

Jul 15

Film Jumanji složí poklonu zesnulému Robinu Williamsovi

Novinky.cz / Kultura

Společnost Columbia Pictures se rozhodla konkurovat prosincovým očekávaným snímkům, mezi nimiž má největší komerční potenciál Star Wars: Poslední z Jediů, samostatně stojícím pokračováním slavného filmu s před třemi lety zesnulým Robinem…

Feb 28

ŽEBŘÍČEK: V čele návštěvnosti kin je John Wick 2

Novinky.cz / Kultura

V čele víkendové návštěvnosti českých kin je pokračování amerického akčního thrilleru z roku 2014 John Wick 2. Snímek, v němž se v hlavní roli vrací Keanu Reeves, na druhé místo odsunul eroticky podbarvený film Padesát odstínů temnoty.

Jan 31

ŽEBŘÍČEK: Komedie Všechno nebo nic se stále drží v čele návštěvnosti

Novinky.cz / Kultura

Romantická komedie Všechno nebo nic již třetí týden vede v návštěvnosti českých kin. Za poslední víkend ji zhlédlo 26 088 diváků.

Jan 9

ŽEBŘÍČEK: Anděl Páně 2 útočí na český rekord v návštěvnosti

Už šestý víkend je pohádka režiséra Jiřího Stracha Anděl Páně 2 nejnavštěvovanějším filmem v českých kinech. Za víkend ji vidělo 42 431 diváků, celkově pak 924 723 diváků, uvedla Unie filmových distributorů.

Feb 22

ŽEBŘÍČEK: U českých diváků stále vede Deadpool

Novinky.cz / Kultura

Americký snímek Deadpool stále vede žebříček návštěvnosti českých kin. Za poslední víkend nasbíral 67 990 diváků. Druhý je animovaný Robinson Crusoe.

Aug 17

ŽEBŘÍČEK: Návštěvnost je slabší, na prvním místě Pixely

Novinky.cz / Kultura

Kina trápí tradiční letní nedostatek kvalitních titulů a ani návštěvnost není nejlepší. Zatím „vládnou” komedie s postavičkami z videoher či americké komiksové adaptace.