English

Češka s heroinem vyvolala diskuzi na Blízkém východě

Týden.cz

Jedenadvacetiletá Češka, kterou zadržela policie na letišti v pákistánském Láhauru s devíti kilogramy heroinu, zaplnila sociální sítě

More from Týden.cz

May 2

Celníci na pražském letišti zadrželi muže, který v cestovní tašce pašoval 4,6 kilogramu kokainu

Celníci na pražském letišti v Ruzyni zadrželi minulý týden muže, který v cestovní tašce pašoval 4,6 kilogramu kokainu. Do Prahy přicestoval z Kolumbie přes Německo. Zda byla droga určena pro český trh, policie zjišťuje. V tiskové zprávě o…

Jan 18

Pákistán v noci útočil na cíle v Íránu v reakci na vzdušné údery na pákistánském území

Pákistán v noci na dnešek zaútočil na cíle v íránské provincii Sístán a Balúčestán, která leží na hranicích obou zemí. Informují o tom dnes agentury AFP a Reuters, podle nichž při úderech zahynulo nejméně devět lidí, včetně čtyř dětí a tří…

Oct 7

Celníci zadrželi na letišti v Praze 63 kilogramů rostlinné drogy

Týden.cz

Celníci odhalili v minulém týdnu na pražském Letišti Václava Havla zásilku rostlinné drogy katy jedlé o celkové hmotnosti 63 kilogramů.

Apr 3

Češka odsouzená v Pákistánu za pašování heroinu se odvolala

Dvaadvacetiletá Tereza Hlůšková, které pákistánský soud minulý měsíc vyměřil osm let a osm měsíců za pašování drog, se v úterý proti tomuto rozhodnutí odvolala.

Mar 20

Celníci našli dvě stě kilogramů vnitřností bez chlazení

Týden.cz

Veterináři spolu s celníky našli v areálu velkotržnice Sapa v Praze 4 - Libuši automobil, ve kterém bylo 210 kg zapáchajících vepřových vnitřností. Maso nebylo značené, automobil neměl chlazení v chodu.

Mar 20

Češka v Pákistánu dostala přes osm let za pašování heroinu

Týden.cz

Pákistánský soud poslal na osm let a osm měsíců do vězení Češku zadrženou loni v lednu na mezinárodním letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu. Informovala o tom pákistánská televize Geo.

Feb 1

Američtí celníci zabavili přes sto kilogramů smrtelné drogy

Týden.cz

Američtí celníci zadrželi rekordní množství smrtelně nebezpečné syntetické drogy fentanyl. Zásilka 114 kilogramů opioidu, odhalená v sobotu, mířila z Mexika do státu Arizona v tajném prostoru pod podlahou v zadní části nákladního tahače,…

Jan 7

Celníci zadrželi muže pašujícího z Dubaje heroin

Celníci na pražském letišti v Ruzyni zadrželi minulý týden pětačtyřicetiletého cizince, v jehož zavazadle našli zhruba šest kilogramů heroinu.

Sep 29

Bulharští celníci zadrželi rekordní množství heroinu

Bulharští celníci na hranicích s Tureckem zadrželi rekordních 712 kilogramů heroinu. Droga v hodnotě kolem 23 milionů eur (asi 592 milionů korun) byla schována mezi deskami ze sádrokartonu ve dvou kamionech přijíždějících z Íránu.

May 28

Pákistán prozradil USA úkryt bin Ládina, tvrdí pákistánský exšpión

Pákistán prozradil Spojeným státům, že se na jeho území skrýval vůdce teroristické sítě al-Kajda Usáma bin Ládin. V rozporu s oficiální verzí Islámábádu i Washingtonu to tvrdí exšéf pákistánské rozvědky ISI Asad Durrání. Podle něj…

Mar 1

Českou pašeračku heroinu už soudí v Pákistánu

Týden.cz

V Pákistánu začal soud s Češkou, která byla 10. ledna zadržena na mezinárodním letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu.

Feb 15

Pákistánský soud znovu prodloužil vazbu Češce zadržené s heroinem

Týden.cz / Domácí

Pákistánský soud prodloužil o devět dní vazbu Češce, která byla 10. ledna zadržena na mezinárodním letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu.

Jan 30

Pašeračce Tereze H. prodloužili v Pákistánu vazbu

Týden.cz

Pákistánský soud prodloužil vazbu Češce, kterou zadrželi 10. ledna celníci na mezinárodním letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu. Jednadvacetiletá žena zatím zůstane ve věznici do 7. února.

Jan 12

Češku, kterou chytili s heroinem v Pákistánu, přesunuli do vazby

Speciální soud v pákistánském Láhauru ve čtvrtek poslal jednadvacetiletou Češku zatčenou ve středu na místním letišti s devíti kilogramy heroinu na 14 dní do vyšetřovací vazby. V pátek o tom informoval pákistánský web Customs Today.

Jan 11

Nevěděla jsem, že mám v kufru heroin, tvrdí Češka v Pákistánu

Týden.cz / Domácí

Jedenadvacetiletá Češka, která byla ve středu zadržena celníky na mezinárodním letišti v pákistánském Láhauru s devíti kilogramy heroinu, je podle ministerstva zahraničí stále vyšetřována na tamní celnici.

Jan 10

Češku zadrželi v Pákistánu s devíti kilogramy heroinu

Týden.cz

Na mezinárodním letišti v pákistánském velkoměstě Láhaur byla ve středu zadržena 21letá Češka, která pašovala devět kilogramů heroinu.

Apr 8

Přestřelka v Pákistánu. Policie v Láhauru zabila 10 ozbrojenců

Pákistánská policie v sobotu při přestřelce ve městě Láhaur u hranic s Afghánistánem zabila deset osob. Podle vyjádření bezpečnostních složek šlo o ozbrojence z pákistánské odnože Talibanu a byl mezi nimi jeden ze strůjců únorového…

Sep 8

Celníci v Ruzyni našli kilogram marihuany v reprobednách

Celníci na pražském ruzyňském letišti v úterý objevili v poštovní zásilce směřující z Česka do jedné ze zemí Evropské unie téměř kilogram marihuany. Droga byla schovaná ve třech reprobednách. Celníci případ vyšetřují. Ve čtvrtek to sdělila…

Jul 6

Bulharští celníci našli v rajském protlaku 200 kilogramů heroinu

Bulharští celníci objevili v nákladu plechovek rajského protlaku, který mířil z Íránu do Nizozemska, sáčky s celkem 200 kilogramy heroinu.

Aug 4

Švýcarští celníci zabavili 262 kilogramů slonoviny pro Čínu

www.tyden.cz

Celníci na letišti v Curychu zabavili 262 kilogramů slonoviny, která mířila do Číny. Kvůli takovému množství muselo v Africe zemřít 40 až 50 slonů.