English

Karviná - Zlín 4:0, jednoznačná výhra podtrhla povedený vstup do jara

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Karviné v úvodním domácím zápase jara porazili Zlín vysoko 4:0 a v tabulce se mu přiblížili na rozdíl jediného bodu. Karvinští tak v 18. kole potvrdili vítězství z minulého týdne, kdy vyhráli v Boleslavi.

More from iDNES.cz / Sport

Dec 16

Jablonec - Karviná 0:0, zase remíza, tentokrát ovšem góly nepadly

www.idnes.cz

Fotbalisté Jablonce a Karviné si i ve druhém vzájemném ligovém zápase sezony rozdělili body za remízu. Zatímco v srpnu to bylo 1:1, tentokrát v 19. kole branky nepadly.

Feb 5

Jablonec - Olomouc 1:0, vítězný vstup do jara zařídil gól Kratochvíla

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté se posunuli z barážových příček výš poté, co v úvodním jarním kole skolili 1:0 Olomouc. Rozhodující gól utkání 20. kola vstřelil krátce po pauze Miloš Kratochvíl.

Oct 17

Olomouc - Karviná 2:0, góly v úvodech poločasů, hosté byli bez kouče

iDNES.cz / Sport

Olomoučtí fotbalisté po čtyřech zápasech vyhráli. V 11. kole Fortuna ligy si poradili s poslední Karvinou 2:0. V úvodu se trefil Růsek, krátce po přestávce zvýšil z penalty Gonzáles. Karviná tak dál čeká na vítězství, v Olomouci byla bez…

May 23

Olomouc - Mladá Boleslav 0:3, góly si rozdělili Klíma, Drchal a Škoda

iDNES.cz

O vítězství 3:0 Mladé Boleslavi v Olomouci ve 33. kole fotbalové Fortuna ligy rozhodli útočníci. V prvním poločase se prosadil Jiří Klíma, po změně stran na něj navázali Václav Drchal a střídající Michal Škoda. Hanáci od 82. minuty…

Apr 20

Jablonec - Karviná 3:0, tři góly do půle, domácí se posunuli na druhé místo

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce hravě zvládli domácí utkání 28. ligového kola proti Karviné a po vítězství 3:0 jsou v tabulce na druhém místě. Vydrží tam minimálně do středy.

Nov 28

Karviná - Zlín 0:2, hosté vyhráli potřetí v řadě, dva góly dal Poznar

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Zlína přidali třetí ligové vítězství v řadě, když triumfovali v 9. kole první ligy proti Karviné 2:0. Po 35 sekundách otevřel skóre Tomáš Poznar, který vstřelil nejrychlejší gól ligové sezony. Stejný hráč pak za chvíli opět po…

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Sep 28

Zlín - Jablonec 0:1, první výhru venku trefil kuriózním gólem Matoušek

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté poprvé vyhráli venku a vyšvihli se na třetí příčku tabulky. V utkání 11. kola Fortuna ligy ve Zlíně jim ke třem bodům pomohli i domácí, chybu brankáře Dostála se stoperem Buchtou trestal Matoušek.

May 24

Boleslav - Zlín 3:0, dva góly v závěru, vítězové si zahrají o Evropu

iDNES.cz / Sport

O druhé předkolo Evropské ligy si zahrají mladoboleslavští fotbalisté. Ve finálové odvetě prostřední skupiny Fortuna ligy smazali manko z prvního zápasu a Zlín porazili 3:0 dvěma góly v závěru. První duel vyhrál Zlín doma 3:1.

May 14

Karviná - Dukla 3:0, sestup hostů stvrzen za půli, Wágner dal 13. gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Dukly pokračovali ve špatných výsledcích, ve 3. kole nadstavbové části Fortuna ligy skupiny o záchranu podlehli na hřišti předposlední Karviné 0:3, ztratili i matematickou naději na záchranu a po osmi letech sestupují do druhé…

Feb 23

Boleslav - Jablonec 1:0, přeci jen gól, v nastavení rozhodl Přikryl

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté promarnili možnost vyhoupnout se na třetí příčku prvoligové tabulky. Ve 22. kole podlehli Mladé Boleslavi 0:1, utkání, které nabídlo několik šancí na obou stranách, rozhodl až v poslední nastavené minutě Přikryl.

Nov 9

Boleslav - Dukla 0:0, bez Komličenka i bez gólů, předehrávka nenadchla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi bez potrestaného autora dvanácti ligových branek Nikolaje Komličenka gól nevstřelili. A protože totéž nezvládla ani Dukla, předehrávka 15. kola nejvyšší soutěže skončila 0:0.

Feb 23

Dukla - Jablonec 0:1, po výpadku světel dal jediný gól Lischka

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce napravili předchozí nezdary na Dukle – po třech porážkách v řadě zvítězili na Julisce v předehrávce 18. kola 1:0. Utkání provázely technické potíže, začalo o dvanáct minut později a po čtvrt hodině bylo přerušeno kvůli…

Sep 23

Olomouc - Dukla 3:0, jízda nováčka pokračuje, dva góly dal Plšek

iDNES.cz

Fotbalisté Olomouce neztrácejí výbornou fomru a dál vítězí. V 8. kole HET ligy na domácím hřišti vyprovodili pražskou Duklu, kterou porazili 3:0. O dvě branky Hanáků se postaral útočník Jakub Plšek, třetí gól přidal ve druhém poločase…

Mar 11

Dukla - Jablonec 1:0, rozhodl první ligový gól teenagera Mustedanagiče

iDNES.cz

Je mu jen osmnáct let, ligu pravidelně hraje teprve od začátku jara. A teď se Zinedin Mustedanagič dočkal první branky mezi dospělými: zařídil tak vítězství 1:0 nad Jabloncem - pro Duklu první domácí výhru od loňského září.

Mar 5

Karviná - Zlín 1:0, pohárový adept znovu nedal gól a poprvé prohrál

iDNES.cz / Sport

Zlínští fotbalisté zase nedali gól a poprvé na jaře prohráli. Po bezbrankových remízách v Liberci a s Plzní v 19. kole první ligy podlehli v Karviné 0:1 a jejich ztráta na třetí Spartu narostla na osm bodů.

Aug 29

Zlín - Karviná 3:0, dva Diopovy góly posunuly vítěze do čela ligy

iDNES.cz / Sport

Zlínští fotbalisté vévodí po pěti kolech prvoligové tabulce. Díky pondělní výhře 3:0 nad nováčkem z Karviné mají lepší skóre než druhá Sparta. S jedenácti góly jsou nejofenzivnějším týmem soutěže.

May 6

Dukla - Olomouc 2:0, góly obránců ze vzduchu potěšily ohrožené týmy

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Dukla potěšila týmy, které ještě nemají jistou záchranu v první lize. V předehrávce 28. kola porazila předposlední Olomouc 2:0, stvrdila nejen své setrvání v soutěži. Porážku Olomouce jistě vítají i další ohrožené týmy Bohemians,…

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Apr 18

Dukla - Jablonec 1:0, naděje na titul uhasil Berger gólem v úvodu

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté poprvé v jarní části první ligy prohráli. V 24. kole nestačili na domácí Duklu. Jediný gól utkání dal už ve 12. minutě Berger. Hosté si příliš šancí nevypracovali a jejich naděje na titul znatelně poklesly.