English

Video: Upoutávka na novou sezonu F1 je úlet, jaký tu ještě nebyl

Auto.cz

Fanoušci F1 netrpělivě vyhlíží start nového ročníku. Ještě před ním nás ale šampionát vábí čerstvou upoutávku. A je to fakt „vodvaz“!

More from Auto.cz

Feb 26

Lewis Hamilton chce stvořit ještě rychlejší Mercedes-AMG One

Auto.cz

Lewis Hamilton, pětinásobný mistr světa F1, se chce podílet na vzniku speciálního vydání hypersportu Mercedes-AMG One. Můžeme díky tomu očekávat přichod LH Edition.

Jul 24

Lewis Hamilton se rozpovídal o své sbírce aut. Které označil za řidičsky nejhorší?

Auto.cz

Úřadující šampion formule 1 má ve své garáži několik zajímavých kousků. Nyní se o nich rozpovídal v rozhovoru pro britská média.

Jun 6

Lewis Hamilton je podepsán pod exkluzivní novinkou značky MV Agusta

Auto.cz

Spolupráce mezi výrobcem motocyklů MV Agusta a čtyřnásobným mistrem F1 Lewisem Hamiltonem úspěšně pokračuje, nejnovějším výsledkem je nová limitovaná série Brutale 800 RR LH44.

Oct 15

Video: Souboj gigantů. Lewis Hamilton vyzval Kena Blocka. Kdo byl rychlejší?

Auto.cz

Jestliže vás vždycky zajímalo, zda je rychlejší formule 1 nebo rallye speciál, přiložené video vám na vaši zvídanou otázku odpoví.

Sep 30

Mercedes-AMG: Příchod hypersportu s technikou F1 je jistý

Auto.cz

Trojcípá hvězda válcuje konkurenci ve formuli 1. Za dva roky se postaví McLarenu, Ferrari a Red Bullu také na běžných silnicích. Vrací se do hry!

Jul 10

VC Británie F1 2016: Hamilton bez konkurence

Auto.cz

Britskou GP vyhrál suverénně Lewis Hamilton a vysloužil si od domácích diváků potlesk vestoje.

Jul 3

VC Rakouska F1 2016: Mercedesy kolidovaly v závěru, vyhrál Hamilton

Auto.cz

Bitva Hamiltona s Rosbergem o titul neustává, během rakouské Grand Prix se v posledním kole srazili. Úspěšnější byl Brit, který zvítězil, Rosberg přivezl poškozený monopost čtvrtý.

Jul 2

Kvalifikace VC Rakouska F1 2016: První Hamilton, překvapili Hülkenberg s Buttonem

Auto.cz

Bitvu o rakouskou pole position vyhrál Lewis Hamilton. V první řadě jej ovšem doplní Nico Hülkenberg a třetí odstartuje Jenson Button. Rosberg s Vettelem měnili převodovky.

Jun 18

Kvalifikace VC Evropy F1 2016: Rosberg nejrychlejší, Hamilton havaroval

Auto.cz

Cirkus F1 se přesunul poprvé v historii do Ázerbájdžánu. Pole position patří Rosbergovi, Hamilton sice ovládl všechny tréninky, ale v kvalifikaci jej zastavily únikové zóny a zeď.

Jun 12

VC Kanady F1 2016: Hamilton vyhrál v Montrealu popáté v kariéře

Auto.cz

Kanada byla svědkem strategického souboje Mercedesu a Ferrari. Vettel sice v závodě vedl, ale nakonec i díky chybě podlehl Hamiltonovi.

May 29

VC Monaka F1 2016: Lewis Hamilton porazil Daniela Ricciarda

Auto.cz

Monacké knížectví vidělo spoustu deště a honičku Hamiltona s Ricciardem. Lepší byl Brit, Australanovi prohráli závod nepřipravení mechanici. Skvěle jel třetí Pérez.

May 14

VC Španělska F1 2016: Kvalifikaci vyhrál Hamilton, dařilo se i domácím

Auto.cz

Na španělské Velké ceně jsou v centru pozornosti vedle domácích jezdců hlavně Max Verstappen a Daniil Kvjat, kteří si prohodili pozice ve svých týmech.

Apr 16

VC Číny F1 2016: V kvalifikaci nejrychlejší Rosberg, Hamilton nevyjel

Auto.cz

Kvalifikace na GP Číny musela být dvakrát přerušena, nejdříve se dařilo Ferrari, ale nakonec má pole position opět Mercedes díky Nicu Rosbergovi. Překvapil Red Bull.

Apr 2

VC Bahrajnu F1 2016: Nejrychlejší v kvalifikaci byl Hamilton

Auto.cz

Kvalifikace na pouštní Velkou cenu Bahrajnu formule 1 potvrdila formu Mercedesu. Ferrari ale pomalé není, i když to v trénincích tak vypadalo...

Oct 25

VC USA F1 2015: Je dobojováno, Hamilton potřetí mistrem světa!

Auto.cz

V dramatické Grand Prix USA dělal vítr do poloviny Red Bull, ale nakonec se radoval Mercedes. Hamilton využil Rosbergovy chyby a je trojnásobným mistrem světa F1.

Oct 11

VC Ruska F1 2015: Vyhrál Hamilton, Räikkonen sejmul Bottase

Auto.cz

Druhou Grand Prix Ruska F1 po odstoupení Nica Rosberga ovládl Lewis Hamilton. V posledním kole došlo ke kolizi mezi dvěma Finy.

Sep 27

VC Japonska F1 2015: Hamilton se přiblížil třetímu titulu

Auto.cz

Grand Prix Japonska se nesla ve znamení vzpomínek na Julese Bianchiho, ale také se závodilo. Lewis Hamilton před sebe po úvodním souboji s Rosbergem už nikoho nepustil.

Sep 11

Nový přeplňovaný čtyřválec Mercedes-AMG vyvíjejí experti z F1

Auto.cz

Kam až jde hnát výkon dvoulitrového přeplňovaného čtyřválce AMG? Zdá se, že je na limitu svých možností, proto přijde změna.

Sep 6

VC Itálie F1 2015: Suverénní Hamilton, Rosberg nedojel

Auto.cz

Své jedenácté letošní nejvýhodnější postavení na startu z dvanácti odjetých závodů získal v sobotu bez problémů obhájce titulu Lewis Hamilton.

Jul 5

VC Británie F1 2015: V deštivé loterii triumfoval Lewis Hamilton

Auto.cz

Mercedesy neměly v Silverstone takřka polovinu závodu nic jisté, zlobily je Williamsy. Teprve na mokru ustoupily do pozadí. Mezi sprchami z nebe si nakonec stříbrní dvojité vítěství ujít nenechali.