Hlavní obsah

Liverpool - Chelsea 1:2Chelsea vyřadila z anglického ligového poháru Liverpool, dál jde i Arsenal

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Arsenalu vyřadili ve třetím kole anglického Ligového poháru Brentford, nad druholigovým protivníkem zvítězili 3:1. Místo Petra Čecha, který pravidelně chytá v lize, nastoupil v brance finalistů minulého ročníku Němec Bernd Leno. Dva góly v prvním poločase vstřelil Danny Welbeck, v 93. minutě pak potvrdil postup favorita Alexandre Lacazette. Hosté mezitím snížili z přímého kopu. Výhru slaví i Chelsea, která vyhrála na hrišti Liverpoolu 2:1

Foto: Rui Vieira, ČTK/AP

Chelsea si v anglickém ligovém poháru poradila s Liverpoolem

Článek

V duelu týmů, které bez porážky vládnou anglické lize, prohrál Liverpool s Chelsea 1:2. Domácí přitom vedli po Sturridgeově akrobatické střele, v závěru ale vyrovnal dorážkou zblízka Emerson a po slalomu mezi několika liverpoolskými zadáky rozhodl o postupu londýnského klubu Hazard.

Další zápas celků ze špice ligové tabulky skončil po remíze 2:2 penaltovým rozstřelem a postupem Tottenhamu přes Watford. West Ham si bez potíží poradil s Macclesfieldem, protivníkovi ze čtvrté ligy nastřílel osm branek.

V úterý se s Ligovým pohárem rozloučili fotbalisté Manchesteru United, kteří po penaltách vypadli s druholigovým Derby. V soutěži skončilo rovněž Burnley s českým útočníkem Vydrou.

Fotbalový Carabao Cup, 3. kolo
Arsenal - Brentford 3:1
Liverpool - Chelsea 1:2
Nottingham - Stoke 3:2
West Ham United - Macclesfield 8:0
Tottenham - Watford 2:2, na penalty 4:2
Související témata: