Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej v 10 minutách

Kladno si lehce poradilo s Ústím nad Labem a spravilo si chuť po finále Českého poháru

Poté, co neuspěli ve finále Českého poháru, si volejbalisté Kladna zlepšili náladu. Pátý celek tabulky ve 20. kole extraligy na palubovce osmého Ústí nad Labem dominoval a vyhrál 3:0 na sety. První sadu hosté ovládli 25:20, druhou pak 25:18 a třetí 25:22.

Volejbalisté Kladna
zdroj: ČTK autor: Kubeš Slavomír

Dvě kola před koncem základní části ztrácí Kladno pět bodů na první Liberec a čtyři body na druhé České Budějovice. Za sebou má o bod zpět mistrovské Karlovarsko a s dvoubodovou ztrátou pátou Ostravu.

"Jak jsme podávali špatně před týdnem na Final Four v Kutné Hoře, tak teď byl servis rozhodně naše silná stránka. Ale nechtěl bych, aby hra našeho týmu byla postavená na tom, šel nám servis a vyhráli jsme, nešel nám servis, nedalo se nic dělat. Teď se mi zdálo, že jsme byli semknutější a také jsme lépe bránili," hodnotil trenér vítězného týmu Milan Fortuník. Jeho svěřenci finále Českého poháru minulý týden prohráli 0:3 na sety proti Českým Budějovicím.

Ústí nad Labem, které je v tabulce osmé, utrpělo šestou porážku za sebou. Ve třech setech podlehlo Kladnu i v prvním vzájemném duelu na konci listopadu.

Je nám líto, video expirovalo.
Kladno servisem předčilo Ústí nad Labem a jasně vyhrálo

Extraliga volejbalistů - 20. kolo:

Ústí nad Labem - Kladno 0:3 (-20, -18, -22)

Nejvíce bodů: Kramár 13, Tibitanzl 8, Da Silva a Wilson po 7 - Vemič 13, Baranov 12, Hýský 9.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články