Herečka svůj názor na probíhající spor své dcery a zetě vyjádřila facebookovým statusem, v němž sdílela vlastní text o rozvodech, který napsala před lety. Status doplnila rozesmátým smajlíkem a komentářem: „Starý článek a pořád se hodí... něco jako brusle po starším bráchovi."

Ve starším textu Žilková říká, že být rozvedený není nic, na co by měl člověk být hrdý. „Jsem rozvedená, dvakrát. Fakt mi to není příjemné psát. Znamená to, že nic nevydržím. Ale protože je nás v Čechách víc rozvedených než těch, co se potkali v patnácti, jsou spolu dodnes a vydrží jim to do smrti, píšu tento sloupek," začíná svůj text o tom, jak se s rozvodem vypořádat.

Nejdůležitější je prý vzájemná tolerance. „Rozvody se paradoxně začnou rozrůstat i rodiny. Ten starý manžel si časem přivede novou manželku, ta má většinou děti z jiného manželství, spolu chtějí lásku stvrdit společným potomkem. Vy si také někoho najdete, i ten má děti, i vy si pořídíte společné a pravěká jeskyně se začíná pěkně zaplňovat," směje se herečka.

„Berte to s humorem, láskou a tolerancí. Nějakou daň za to, že jsme svá manželství nevydrželi, my rozvedení nést musíme," dodává herečka, která se kvůli dceřiným současným problémům v manželství s Jakubem Prachařem vrátila až z Izraele.

VIDEO: Agáta Prachařová točí nový pořad u sebe doma! Co na to asi Jakub?

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií