Zatímco Agáta Prachařová v prostorách svého domu točila pořad Máma nad věcí, vlastní manželství se jí paradoxně rozpadalo. A to i přesto, že se Agáta snažila do svého manžela zbytečně nerýpat. Už prý není tak urputná, co se týče chodu domácnosti a jak sama říká, snaží se víc odpočívat.

„Řeším mnohem míň věcí, než bych řešila dřív. Protože mi nepřijdou tak úplně  důležité. Nebaví mě dohadovat se s manželem o banalitách, ať je to klidně radši podle něho. Kuba je teď pořád někde na natáčení, pracuje fakt hodně, takže jsem ráda, když je doma. Proč se ještě zabývat zbytečnostmi?“ svěřila se v minulém vydání magazínu Rodina Dnes.

Jen co rozhovor vyšel, vyplulo na povrch, že to u nich doma není zas až tak sluníčkové. Na Velikonoce totiž Jakub Prachař odjel s kamarády na hory a nechal manželku s dětmi Kryšpínem (7) a Miou (1,5) doma. A to i přesto, že mu Agáta volala, že se k nim v pátek vloupal zloděj.

Pak Prachařová dostala dost ošklivou sms, ve které stálo, že ji Jakub podváděl se slovenskou moderátorkou Dianou Mórovou (49). Jako by to nestačilo, Prachař si do své ženy rýpnul, když si na sociální síti dělal srandu z jejího pořadu o vaření.

A nakonec všemu nasadil korunu, když si vyčkal, až Agáta odjede na pracovní akci, poté naběhl do domu a během 15 minut si sbalil dva kufry, jeden batoh a bez jediného slova zmizel. V sobotu se domů vrátil. Otázkou však je, na jak dlouho. Vždyť celý showbyznysový rybníček ví, že u Prachařů to poněkud skřípe.

VIDEO: Agáta o svatbě svého exsnoubence Dopity: Tajná domluva!

Video
Video se připravuje ...

Agáta o svatbě svého exsnoubence Dopity: Tajná domluva! Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
35 fotografií