Nečekaný odchod manžela Jakuba Prachaře je pro Agátu rána, kterou nečekala. Kuba před Velikonocemi zmizel a domů se vrátil až ve čtvrtek odpoledne, kdy si sbalil dva kufry oblečení a batoh a odjel pryč. S Agátou se nepotkali, jen si zavolali. Znovu se pak objevil v sobotu, aby následně zase zmizel neznámo kam.

Pro Prachařovou je šok nejenom odchod, ale i to, že na všechno zůstala sama. Do neděle jí byla oporou maminka Veronika Žilková, pak všechno zase spadlo na ni. „Chci na měsíc odletět do Izraele. Letěla bych hned, ale kvůli škole Kryšpína musím ještě chvíli počkat. Ale jakmile se vrátí ze školy v přírodě, balím kufry a i s dětmi mizíme za mámou,“ svěřila se Blesku Prachařová. Její matka momentálně žije v Tel Avivu s manželem Martinem Stropnickým, který je tam českým velvyslancem.

Pro Agátu bude jistě o mnoho přínosnější, když nebude zůstávat v domě, kde v poslední době s manželem asi neřešili jen veselé věci. Věří, že pak konečně vypne, přijde na jiné myšlenky a trochu si odpočine. Co bude dál s jejím polámaným manželstvím, zatím nikdo neví. Třeba jim odluka pomůže a vše se vrátí do starých kolejí, nebo naopak je to poslední tečka za jejich vztahem.

VIDEO: Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií