Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Thomas Cup 2024

Neymar řekl, že už nechce být v PSG a touží po návratu do Barcelony

Dny nejdražšího fotbalisty světa v Paris St. Germain se dost možná chýlí ke konci. Brazilec Neymar, který toho v poslední době moc nenahrál kvůli zraněním i kvůli trestu za napadení fanouška, měl podle dailymail.co.uk říct šéfovi klubu Nasseru Al-Chelajfímu, že už nechce v PSG pokračovat. "Chci jít domů, nikdy jsem neměl z Barcelony odejít," řekl.

Neymar se raduje z gólu v Lize mistrů
zdroj: REUTERS autor: Charles Platiau

Jeho návrat do katalánské metropole by uvítaly i největší hvězdy Barcelony Lionel Messi i Luís Suárez. "Je to fenomén, jsme stále v kontaktu, voláme si a máme s ním a s Lionelem Messim skupinu na Whatsappu. Kdo by nechtěl zase hrát spolu s ním a s Messim?" řekl Suárez pro RAC1.

Josep Vives, tiskový mluvčí Barcelony, k tomu dodal: "Nepotvrzujeme ani nevyvracíme možnost, že bychom na Neymarově návratu pracovali."

Hráč, který přišel do pařížského klubu předloni za 222 milionů eur, což bylo podle tehdejšího kurzu v přepočtu 5,8 miliardy korun, má nyní potrhané vazy v kotníku, kvůli čemuž přišel o šampionát Jižní Ameriky. Čelí také obvinění z údajného znásilnění. A německý kouč PSG Thomas Tuchel podle britského webu není spokojen s tím, jak se Brazilec chová v kabině, a jeho odchodu by se prý nebránil.

Je nám líto, video expirovalo.
Neymar si poranil v utkání s Katarem kotník

Například španělský deník El Mundo v souvislosti s možným návratem Neymara do Barcy spekuluje o tom, že by katalánský gigant mohl poslat do Paříže za Brazilce Antoinea Griezmanna, který má údajně přijít z Atlética Madrid.

Mezi Neymarem a pařížským klubem se v poslední době zhoršovaly vztahy a prezident Al-Chelajfí v tomto týdnu v rozhovoru pro France Football řekl: "Chci hráče, kteří budou ochotni obětovat pro klub všechno a budou hrdí na to, že mohou nosit jeho dres. S těmi, kteří to nechápou, si musíme promluvit." A k Neymarovi řekl: "Nikdo ho nenutil, aby do PSG šel. Přišel sám, aby se zapojil do našeho projektu," dodal.

Dailymail.co.uk také píše o údajně napjatém vztahu Neymara a další hvězdy týmu Kyliana Mbappého, který už se nechal slyšet, že o odchodu z PSG vůbec nepřemýšlí.

Zdroj
Daily Mail, marca.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články