„Život není to, co chceš, ale co vydržíš…“ napsala modelka v pondělí na sociální síť a tuto svou větu doplnila hesly – nová zkušenost, zvládnuto, musím, freedom (volnost). Na otázku Blesku, zda to skutečně znamená definitivní konec jejich manželství, Prachař druhý den vztekle odsekl: „Zeptejte se jí, ne mě!“ a rychle zavěsil telefon. Modelka ale na telefonáty ani SMS zprávy nereaguje.

Zato její velmi dobrá kamarádka byla sdílnější… „Agáta byla tím, kdo se snažil za každou cenu jejich manželství udržet,“ prozradila Blesku. A ač dřív byly za původce krizí označovány nevěry, teď je vina, zdá se, hlavně na Prachařovi.

Agáta to s ním údajně neměla vůbec jednoduché. „Přestože si na ní Jakub léčil své komplexy, neustále jí něco vyčítal, choval se k ní arogantně, ona byla jako to odkopávané štěně, které neustále dolézá za svým páníčkem a je mu bezmezně oddané,“ vypověděla kamarádka, čím si Agáta měla v »italském« manželství procházet.

„Teď to vypadá, že se v ní něco zlomilo, pohár její trpělivosti přetekl a řekla si dost,“ dodala její známá. V tomto světle dávají Agátiny příspěvky na sociálních sítích o výdrži a svobodě hned větší smysl.

S Jakubem naposledy sdíleli společné fotografie letos v březnu. O měsíc později na výročí jejich svatby propukla krize. Jak se zdá, nezažehnala ji ani společná rodinná dovolená v Itálii. Rozvod je tak na spadnutí…

A to není poprvé, kdy se skloňuje toto slovo. Prachař se už před dvěma roky chtěl rozvádět, když zjistil, že mu byla jeho žena nevěrná a dokonce požadoval testy otcovství dcery Mii (2). Naposledy byl zase v podezření kvůli cizoložství on, zapomenout se měl údajně se slovenskou kolegyní z Talentu Dianou Mórovou (49).

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti. 

Fotogalerie
70 fotografií