Kapela Lunetic oznámila, že definitivně končí s odjakživa problémovým členem Martinem Kociánem. Podle informací eXtra.cz měl zpěvák, aniž by něco řekl, nedorazit na stanovený koncert ve Varnsdorfu. Není divu, že se spekulovalo o tom, že za vším jsou stejně jako v minulosti drogy.

„Lidi to hodí vždy na drogy, protože jsem tím známý… Ale to, že šlo o mou nespokojenost, už nikdo nevidí…,“ prozradil pro eXtra Kocián s tím, že je pravda, že na koncert nedorazil. A důvod? Prostě se mu tam nechtělo!

Důvodem mají být dlouhodobé spory s ostatními členy skupiny. „Vyvrcholilo to tím, že jsem se podle kluků na vystoupeních údajně choval nevhodně. A logicky, když mi toto bylo řečeno, odvíjelo se pak další. Myslím tím chování kluků i z mojí strany… Prostě jsme se na určitých věcech neshodli. A logicky jsme se tedy rozloučili…,“ potvrdil zpěvák smutnou zprávu pro skalní fanynky Lunetic.

Otázkou zůstává, jak si teď chce vydělávat na živobytí. Jako zpěvák se nejspíš sám neuživí, tak co bude dělat? „Pokrývače, nebo v Mekáči, a nebo kdekoliv jinde, práce totiž šlechtí – užíval jsem si dva roky hudby a teď přišla změna,“ smířil se Martin s nešťastným koncem v kapele.

VIDEO: Lunetici po 20 letech opět pohromadě: Zapomínáme staré nešvary!

Video
Video se připravuje ...

Lunetici po 20 letech opět pohromadě: Zapomínáme staré nešvary! Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií