Agáta Prachařová svou bolavou duši léčila v Tel Avivu, kde žije její matka Veronika Žilková (58) s manželem Martinem Stropnickým (62) a jejich dcerou Kordulí (14).

Natrvalo jsme se vrátila do Česka. Musím tady vyřešit spoustu věcí a hlavně začít pořádně pracovat. Není to jednoduché, přece jenom jsem se na nějaký čas stáhla, a tak trochu se na mě zapomnělo. Ale věřím, že si brzy něco pořádného najdu a neskončím u kasy,“ svěřila se Blesku modelka, která moderuje pořad na Óčku.

Nějaké peníze mám z instagramu a z kampaní, co jsem nafotila, ale ráda bych měla něco stálého, musím živit dvě děti. Ale jsem bojovník, takže to zvládnu,“ dodala Agáta, která se po dlouhé době objevila na mole, když předváděla novou sportovní kolekci cvičitelky Hanky Kynychové (51).

Po odchodu Prachaře zůstala s dětmi v domě v Suchdole, který s mužem společně postavili. Ale není jisté, že tam zůstane natrvalo, protože to není dům, o jakém snila. „Chtěla jsem dům ve stylu Provence, Jakub chtěl beton. Jako správná manželka jsem ustoupila,“ netajila se v době, kdy se vila stavěla.

Není vyloučené, že se s dětmi odstěhuje a betonovou novostavbu si nechá Jakub, který by ale ženu musel vyplatit. „S Kubou se v rámci možností bavíme, co bude dál, nevím,“ tvrdí Prachařová. Jednou z možností, kde by mohla s dětmi žít, je dům její matky Veroniky Žilkové. Ten je zatím prázdný. „I to je možné,“ odmítá se dál bavit o budoucnosti Agáta.

Zatímco Prachař si užívá začátky vztahu s topmodelkou Denisou Dvořákovou, Agáta tvrdí, že je sama a že izraelský surfař, co jí před třemi týdny navštívil v Praze, je jen kamarád.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti 

Fotogalerie
39 fotografií