Už to, že si Marek Taclík na konci listopadu šel na jednu akci vybrat kočárek, všechny zaskočilo. Ale vzhledem k tomu, jak úzkostlivě si tají soukromí, nikomu nic konkrétního neřekl.

Ale jeho blízcí přátelé celou dobu věděli, že Marek se brzy stane tátou, a Blesku to i potvrdili. Ostatně loni na karlovarském festivalu si Pavla pořád zakrývala břicho, což by odpovídalo konci prvního trimestru.

A tak se herec 7. února stal otcem syna Antonína. Maličký přišel na svět v porodnici v Podolí a maminku prý dost potrápil. V této chvíli by ale měli být oba už v pořádku.

Krátce před příchodem syna Marek sháněl zábranu na schody. „Nemám žádný zábrany, a tak je sháním! Nemáte někdo? Konkrétně jde o dětskou zábranu na schody v šířce 80 až 110. Chceš-li mít strach, pořiď si dítě, napsal na facebook.

Taclík je již otcem dcery Matildy (2), která se jeho partnerce narodila v prosinci roku 2017. Tak už jen tu svatbu a rodinka je kompletní... I když v minulosti se už spekulace o tajné svatbě objevily, a tak těžko říct, jak to tajnůstkář Marek vlastně má.

VIDEO: Taclík si užívá s Vilhelmovou! A před zrakem Vojty Dyka

Video
Video se připravuje ...

Taclík si užívá s Vilhelmovou! A před zrakem Vojty Dyka. Blesk TV

Fotogalerie
38 fotografií