Podľa jeho majetkových priznaní nevlastní žiadne nehnuteľnosti. Všetky sú napísané na jeho rodinných príslušníkov, zistil týždenník Plus 7 dní. Podľa týždenníka R. Molnár za posledných päť rokov zarábal ako sudca okolo 35-tisíc eur ročne.

Medzi nehnuteľnosti má patriť kaštieľ v centre Stupavy, ktorý oficiálne vlastní sudcov syn Richard Molnár mladší. Susediaci desaťárový pozemok zase vlastní sudcova manželka Danica Molnárová.

R. Molnár mladší má vlastniť aj novostavbu luxusnej vily v bratislavskej Záhorskej Bystrici. Len za pozemok mal zaplatiť viac ako 230-tisíc eur. Na túto nehnuteľnosť nie je uvalené žiadne záložné právo v žiadnej banke, takže nebola kupovaná cez hypotéku či úver.

V polovici minulého roka mala rodina predať aj rodinný dom v bratislavskej Karlovej Vsi, ktorý podľa listu vlastníctva tiež patril sudcovmu synovi. V čase predaja už vlastnili nehnuteľnosti v Stupave a v Záhorskej Bystrici.

Sudcu R. Molnára vyšetrovatelia zadržali po výpovedi podpredsedu Okresného súdu Bratislava I V. Sklenku, ktorý spolupracoval s mafiánom Mariánom Kočnerom.

V. Sklenka vypovedal, že mu R. Molnár v roku 2019 odovzdal 20-tisíc eur v knihe zabalenej v igelitovej taške. Malo ísť o odmenu za rozsudok v procese, kde súkromná firma žalovala štátny Slovenský vodohospodársky podnik o 14,2 milióna eur.