Slunečná zkrátka boduje. Původní seriál FTV Prima, vyprávějící milostný příběh svérázné statkářky v podání sympatické herečky a zpěvačky Evy Burešové (26), a bohatého podnikatele, jehož si zahrál Marek Lambora (24), si okamžitě získal pořádnou diváckou základnu. Dlouhá léta favorizovaná Ordinace v růžové zahradě 2 proti němu neměla šanci – přece jenom, kolikrát už diváci viděli, jak Čestmír Mázl á la Petr Rychlý (54) pohřbívá další ze svých manželek a životních partnerek? Oproti tomu Slunečná nabídla něco nového, a kromě atraktivního hereckého obsazení si získala své příznivce i atraktivním prostředím, v němž se příběh odehrává. I proto zkrátka neklesá z žebříčku sledovanosti, kde již od prvního dílu tento seriál obsadil první příčku.

Nejinak tomu bylo i v úterý 5. května, v den takzvaného Květnového povstání českého lidu. Seriál Slunečná se stal i tentokráte nejsledovanějším pořadem úterního večera a celého dne, další díl si nenechalo ujít 1 milion a 467 tisíc diváků. Aby také ne – v této epizodě majetný mladík, jenž se před Týnou ze statku vydává za chudáka, ženu svého srdce odmítl, když se ho pokusila svést, což žádného z fanoušků jistě nenechalo chladným. Košem jí dal Janek totiž z toho důvodu, že s ní chce trávit celý život, a ne mít jenom takzvaný „úlet“. A to se hlavní hrdince, která před časem utekla jinému muži od oltáře, nelíbilo. „Ta Týna neví, co chce, a nepřestane, dokud to nedostane,“ durdily se na oficiální facebookové stránce seriálu divačky.

Ostatní pořady neměly oproti Slunečné, bezkonkurenční jedničce celého dne, šanci. Nova se sice umístila na druhém místě, jenže reprízovanou Kriminálku Anděl si pustilo „pouze“ 803 tisíc lidí. Rozdíl více než 660 tisíc fanoušků televizní tvorby je to však obrovský. Trojka pak patřila České televizi a jejich retroseriálu Vyprávěj. Na ten se dívalo 586 tisíc diváků. Čtvrté a páté místo pak patřilo pořadu Víkend na Nově, a zábavné talkshow 7 pádů Honzy Dědka na ČT1, čísla to byla však podobně nízká jako v případě seriálu mapujícího nedávnou historii očima rodiny Dvořákových.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

Fotogalerie
133 fotografií