Bývalá modelka a Miss ČR 1999 Helena Houdová (41) nechala povrchní svět módního průmyslu daleko za sebou. V dobách, kdy ji živilo její tělo, ho podle svých slov nenáviděla a její tehdejší profese ji doslova vysávala. Od té doby se její život obrátil o sto osmdesát stupňů. 

Známá ezožínka nyní žije se svými dětmi na Bali a živí se jako sexuální koučka. K tomu navíc pravidelně na sociálních sítích káže o své filosofii všem, kteří jsou ochotní poslouchat. 

Už na začátku září hlásala blonďatá kráska, že je díky spirituálnímu prozření znovuzrozená. „Jsem nová. Znovuzrozená. Musela jsem si sáhnout do nejhlubších míst svého bytí, té části, která v sobě ještě stále držela bolest ze stachu, vzteku, vinny a oceánu smutku,“ svěřila se tehdy a zveřejnila nahou fotografii. 

Této části sebe samé pak prý dovolila plivat, křičet, zvracet, plakat a třást se, a začala ji milovat. Pak tato část její osobnosti mohla zemřít a vytvořila místo pro nové. 

V tomto směru podle všeho propagátorka spirituální svobody pokračuje i nadále. „Strach ukázat sama sebe plně nám už dosloužil. Znám ho tak dobře... Strach, co si budou myslet ostatní. Strach, že mne opustí. Strach, že mě odmítnou. Strach, že nejsem dost. Strach, že mě nebudou mít rádi. Strach být viděna a slyšena. Strach, že mě odsoudí. Strach ze smrti,“ popisovala své myšlenky a opět se u toho ukázala zcela nahá. 

„Dovol si je cítit. Drž je. Buď s nimi. A skamarádi se s nimi. Tyhle strachy nás držely se skloněnou hlavou tak dlouho. Ochraňovaly nás, možná i byly důležitou součástí našeho dětského vývoje,“ pokračovala ve svém rozjímání. 

„Teď už jsi dospělá/ý a můžeš si vybrat. Můžeš svým strachům a sobě dát bezpečí,“ zní její životní rady. „Je bezpečné vědět, že jsi jedinečnou formou v propojení všeho, Jednoty. Teď nastal čas posadit se na trůn svého světa v nahotě svého bytí, svých darů a své jedinečnosti,“ zakončila svůj spirituální vzkaz pro fanoušky. 

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
138 fotografií