Že by Noid nabral společně se svou přítelkyní Eliškou Grabcovou, která je podruhé těhotná? Aspoň tak to bylo, když jeho exmanželka Gábina čekala jejich dcerku Terezku (7).

„Já jsem se snažil celou dobu během těhotenství držet bříško s ní. Když ztloustla, tak jsem ztloustl taky,“ netajil se tehdy Vašek Bárta, který se pak natvrdo pustil do hubnutí a cvičení a shodil 20 kilo. 

„Během tří let jsem zhubl skoro třicet centimetrů v pase. Rozhodl jsem se, že to z toho tlustého kluka s pupkem dotáhnu až na soutěžní molo. Jen tak bezcílně cvičit mě nebaví.“

VIDEO: Václav Noid Bárta: S plozením končím! Už prozradil jméno pro třetí dceru

Video
Video se připravuje ...

Václav Noid Bárta: S plozením končím! Už prozradil jméno pro třetí dceru. Markéta Reinischová

„Cvičím proto, abych šel na soutěž. Musím dělat všechno naplno,“ netajil se Noid, který se zúčastnil fitness soutěže Men’s Physique. Sice skončil poslední, ale i tak to pro něj bylo vítězství.  

A teď je opět na prahu hubnutí. „Někteří moji kolegové, které nebudu jmenovat, se mi na minulém Ježíšovi smáli, že jsem na tom kříži jak buřt. Dobrá, dobrá, výzva přijata!!! Začínáme z 91kg!! Počkejte za chvíli, špekáčci!! (edit - já se na ně vůbec nezlobím, to nebylo zle řečeno, jsme dobří kamarádi, jen hecování) přiznal zpěvák, jenž se zanedlouho stane trojnásobným otcem.  A opět to bude holčička. 

Fotogalerie
42 fotografií