Hlavní obsah

Tomáš Klus vyráží na turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loni na podzim vydal písničkář Tomáš Klus nové album Cítím. Na konci tohoto týdne s ním vyrazí na koncertní turné, které nazval Cítím – Tour 2022. Vyjíždí na ně poté, co dlouho uvažoval, zda je to v dnešní době vhodné.

Foto: Martin Kubica

Tomáš Klus bude hrát písně z nové desky.

Článek

Koncerty odstartuje 18. března ve Žďáru nad Sázavou. O den později vystoupí v Plzni, příští pátek v Táboře a v sobotu v Hradci Králové. V metropoli se představí 27. dubna v hale č. 13 v Pražské tržnici. Nové písničky zahraje i na Slovensku.

„Upřímně, nevěděl jsem si rady, jestli hrát, nebo ne, jestli se to sluší, jestli je fér veselit se a zapomínat na dění. Došlo mi ale, že život je v téhle době potřeba nejen zachraňovat, ale i oslavovat. Máme štěstí, že jsme, kde jsme, a vlnou solidarity i kdo jsme. Cítím hrdost a touhu všem poděkovat a dodat sílu do žil, aby ožil entuziasmus a nabyla na velikosti víra v člověka jednotného, soudržného a uctivého vůči životu. To je totiž jediné možné vítězství nad zbraní slabých, nad násilím, nepoddat se strachu a nedat příležitost stínům ovládnout nás pochybnostmi a nedůvěrou v druhé,“ vzkázal Klus svým fanouškům.

Turné vyvrcholí 21. května ve Svojšicích u Pardubic, 3. června ve slovenském Pezinku a 18. června v Českých Budějovicích.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám