Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

SOUHRN PLAY-OFF: Čtvrtfinále nemine Vítkovice, Mladou Boleslav a Liberec

O čtvrtfinalistech extraligového play-off je jasno. Rozhodující páté zápasy v předkole totiž úspěšně zvládli hokejisté Vítkovic (3:1 s Olomoucí), Mladé Boleslavi (3:2 v Plzni) a Liberce (6:1 s Brnem). V prvním utkání další fáze ročníku se v sobotu střetne v prestižním derby Třinec s Vítkovicemi. Přímé přenosy z play-off sledujte na ČT sport a webu ctsport.cz.

Hokejisté Mladé Boleslavi se radují z postupu do čtvrtfinále play-off
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Olomouc - Vítkovice 3:1

Dramatickou sérii přetavili v postup mezi osm nejlepších hokejisté Vítkovic. V rozhodujícím pátém utkání totiž před vlastními příznivci udolali Olomouc 3:1. Skóre sice už v 7. minutě otevřel hostující Vojtěch Tomeček, ale krátce nato vyrovnal Petr Fridrich a ve třetí třetině stanovili konečný výsledek Rob Flick s Lukášem Krenželokem. Hanákům v čele s Davidem Krejčím proto skončila sezona, Ostravané jsou ve čtvrtfinále po třech letech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 5. předkola Vítkovice - Olomouc

Plzeň - Mladá Boleslav 2:3

Vítěze základní části z Hradce Králové vyzve ve čtvrtfinále Mladá Boleslav. Hokejisté z města automobilů totiž v rozhodujícím pátém střetnutí v předkole play-off porazili Plzeň na jejím ledě 3:2 a stejným poměrem ovládli i sérii. Bruslařskému klubu zajistili náskok 3:1 Jakub Kotala, Oscar Flynn a Miloš Kelemen, za domácí se trefil Michal Bulíř a v 51. minutě už jen korigoval v přesilové hře pěti proti třem Jan Schleiss.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 5. předkola Plzeň - Mladá Boleslav

Liberec - Brno 6:1

V jednoznačnou záležitost ve prospěch domácího Liberce se změnil rozhodující zápas v předkole play-off mezi Bílými Tygry a Kometou Brno. Severočeši nasázeli klubu z moravské metropole šest gólů a po vítězství 6:1 postoupili do čtvrtfinále. Bilancí 1+2 zazářil slovenský útočník Dávid Gríger. Dalším soupeřem Liberce bude Sparta, série začne dvěma souboji v pondělí a v úterý v Praze.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 5. předkola Liberec - Brno

Další program play-off:

Čtvrtfinále:
Sobota 19. března - 1. zápasy:
16:00 HC Oceláři Třinec - HC Vítkovice Ridera
19:00 Mountfield Hradec Králové - BK Mladá Boleslav 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články