Pryč je krotká samička. Herečka si zřejmě srovnala hodnoty a půl roku po návratu nevěrného manžela učinila definitivní rozhodnutí. Neobměkčilo ji ani 66 růží, které Felix manželce přinesl.

Potutelný úsměv

A co kdyby přidal výlet například do Říma, který se Dádě moc líbí? „Mám ráda Itálii, miluju ji. Nejen Řím, ale i tu jižnější část, Kalábrii,“ upřesnila Dáda s potutelným úsměvem. Narážela tak na Vita, který tam má cestovní kancelář a hotely. „Právě on mi nejvíc pomohl, samozřejmě si ho nechám,“ prohlásila Dáda.

Vito přál první

„Vito mi ráno přál jako první. Felix myslel, že když se rozejde s tou paní, jejíž jméno nebudu říkat, že to s Vitem taky skončím. V žádném případě. Vito mě vytáhl ze všech těch hrůz kolem manželova mileneckého vztahu, nevzdám se ho,“ dodala rázně herečka, který narážela na exmilenku, malířku Lucii Gelemovou (39). S ní se Felix po sedmi letech rozešel a loni na podzim se opět vrátil domů ke své právoplatné manželce.

Na křest přišla

Dáda přesto přišla z kolegiality na křest Felixova nového alba Nádherná láska. Kromě hitu Pavla Nováka (†64) na něm muzikant hraje i krásnou melodii k seriálu Zdivočelá země od Zdeňka Bartáka (67), který byl také mezi hosty, a například hit Největší z nálezů a ztrát.

Pomohl, když bylo nejhůř

S Vitem je Dáda spojena přímo osudově. Potkali se, když byly dceři Andulce (26) pouhé tři roky. Tehdy byla herečka v Itálii s celou rodinou a Vito byl také ještě zadaný. Nikdy ji ale úplně nespustil z očí a když si před sedmi lety Felix našel milenku, okamžitě se Dádě ozval, aby ji utěšil. Byl už volný.

Video: Dáda Patrasová se nevzdá italského milence

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová se nevzdá italského milence Hana Höschlová

Fotogalerie
77 fotografií