Agáta údajně Jakubovi dala v rámci vyrovnání deset milionů korun. Dokonce mu zaplatila i za pozemek, který byl prokazatelně její.

„Dost mi pomohla máma. Dala mi na to půlku a druhou jsem dala dohromady já. Nejhorší pro mě bylo ale vědomí, že jsem mu platila pozemek, který byl prokazatelně můj. Nicméně jsem na sebe pyšná, že mám dům bez hypotéky, kterou jsem doplatila, že jsem vyplatila svého bývalého manžela a stojím na vlastních nohách. Já být chlap, tak bych se na sebe nemohla podívat do zrcadla. On s tím očividně žít může, tak ať se v těch penězích utopí. Ať je třeba snídá. Mně se hrozně ulevilo, on už je mi jedno,“ vysvětlila v rozhovoru pro časopis Exkluziv Hanychová.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Veronika Žilková otevřeně o vztahu Agáty a Soukupa: Udělal něco, co před ním nikdo! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Žilková se k vyrovnání nevyjadřuje, ale vědomí, že se vzdala rodinné chalupy, jí radost neudělalo. Roubenku v Orlických horách vlastnila její rodina 60 let, ale loni ji za 6 milionů prodali, aby měla Agáta dost na vyplacení.

Bývalí manželé se dohodli na střídavé péči o dceru Miu, ale matka Prachaře Dana Batulková si ráda bere jak Miu, tak i Kryšpína, kterého má Agáta s Miroslavem Dopitou.

Žilková teď ale překvapila společnou fotkou se sestrou svého bývalého zetě Kuby. „S Marianou Prachařovou v kabátě z Marbelly. Dobré zprávy,“ okomentovala společný snímek herečka, jež zřejmě chtěla upozornit na to, že v Marbelle je Agáta se svým novým přítelem Jaromírem Soukupem. Mariana to nechala bez odezvy…

Fotogalerie
41 fotografií