Vašek a Eliška si ANO řekli na mole, které je u rybníka, a ženich si to nejdřív zkusil nanečisto, aby nespadl do rybníka. Když šli naostro, bylo to dokonalé, starší dcerky jim šly za družičky a hrála skladba, kterou složil Noid a jeho táta otextoval. 

Návrhářka Tereza Sabáčková (41) Elišce ušila na míru speciální maminkovský model. „Přála jsem si mít kojicí šaty, s dlouhým rozparkem a hlavně vzdušné,“ svěřila se Blesku tanečnice, pro kterou to je na rozdíl od jejího muže svatba první a prý poslední. 

Čerstvé paní Bártové to neskutečně slušelo - šaty s dlouhou vlečkou a závoj ve vlasech. Douhé vlasy měla rozpuštěné a po celou dobu se zamilovaně usmívala. Novomanželé se pochlubili snubními prstýnky z bílého zlata. 

Hostina byla v tradičním stylu - vývar s knedlíčky, hovězí svíčková na smetaně a svatební dort. 

Video
Video se připravuje ...

Dvakrát rozvedený Vašek Noid Bárta utajil zásnuby! Tanečnice má ale jasné podmínky Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

A proč si vybrali zrovna tento resort Mlýn v Černovicích? „Máme to tady moc rádi, ale pokaždé, když jsme tady byli, byla Eliška těhotná, tak snad po dnešní noci neodjede opět těhotná,“ vtipkoval ženich, který noc na dnešek strávil sám v indickém pokoji a nevěsta v provance pokoji. Ale dnes se už stěhuje ke své právoplatné manželce. V mlýně má totiž každý pokoj svůj styl a název. 

Romantické místo na samotném pomezí jižních Čech a Vysočiny je jako dělané pro svatby. Navíc je v resortu dost prostoru, jak uvnitř, tak venku. Takže se tam v pohodě vešlo 30 lidí z řad rodin, spousta dětí, kterým Vašek slíbil mít skákací hrad. Po hostině bude piknik u rybníka, kde si každý, kdo chce, může nachytat ryby, ale zase pustit. 

Václav Noid Bárta se poprvé ženil v roce 2006 se zpěvačkou Lucií Bílou (56), manželství vydrželo dva roky, pak v roce 2014 řekl ANO Gabriele Dvořákové (34), se kterou má nejstarší dceru Terezku (7). 

Fotogalerie
96 fotografií