Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů CEV 2023/2024

SOUHRN 17. KOLA: Sparta zase prohrála, ocelářské derby zvládly Vítkovice. Will vychytal Mladou Boleslav

Pardubice vyhrály sedmé utkání v řadě a jsou dál v čele tabulky, brankář Roman Will navíc udržel proti mateřské Mladé Boleslavi první čisté konto v sezoně. Hradec Králové zdolal doma Kladno 8:7 v prodloužení, přestože prohrával už 4:7. Rytíři venku prohráli pošesté v řadě a klesli na poslední místo o skóre za Litvínov. Chemici v souboji mužstev z tabulkového suterénu přestříleli České Budějovice 6:4 a svému soupeři se přiblížili už jen na dva body. Olomouc porazila Karlovy Vary 2:0 a vyhrála třetí zápas za sebou. Vítkovice uspěly na nájezdy v derby s Třincem a Plzeň si poradila se Spartou 4:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Mladá Boleslav - Pardubice 0:1

Jedinou branku utkání v Mladé Boleslavi vstřelil pardubický útočník Matej Paulovič. Brankář Roman Will udržel první čisté konto v sezoně na místě, kde hokejově vyrostl. Mladá Boleslav naopak neskórovala ve druhém zápase po sobě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Kladno

Hradec Králové - Kladno 8:7 PP

Domácí ve střelecky nejplodnějším utkání sezony vedli po 37 sekundách 2:0. Po nepovedené druhé třetině ale museli dotahovat a ještě tři a půl minuty před koncem prohrávali o tři branky. Jakub Lev ale v čase 59:59 vyrovnal a v prodloužení rozhodl obránce Graeme McCormack.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - České Budějovice

Litvínov - České Budějovice 6:4

Chemici vyhráli i třetí zápas pod novým hlavním koučem Karlem Mlejnkem a získali osm z devíti možných bodů. Shodně gól a dvě nahrávky si připsali domácí Nicolas Hlava a hostující Lukáš Pech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Karlovy Vary

Olomouc - Karlovy Vary 2:0

Hanáky poslal do vedení v závěru první třetiny Lukáš Nahodil, druhý gól přidal ve třetí části Jakub Orsava a Olomouc vyhrála potřetí za sebou. Domácí brankář Jan Lukáš si podruhé v probíhající sezoně připsal čisté konto. Potřeboval na něj 27 zákroků.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Vítkovice

Třinec - Vítkovice 1:2 SN

Prestižní utkání mezi Třincem a Vítkovicemi vyhráli Ostravané. Oceláři sice vedli po trefě Libora Hudáčka, ale za hosty srovnal Marek Kalus a konečnou výhru 2:1 na samostatné nájezdy zařídili v rozstřelu Roberts Bukarts, Peter Krieger a Dominik Lakatoš. Vítkovičtí ztrácí z druhé příčky s 35 body na vedoucí Pardubice tři body, Třinec je s 24 body pátý.

Plzeň - Sparta 4:0

Plzeň si vyšlápla na Spartu, zvítězila 4:0 a z posledních čtyř zápasů vytěžila osm bodů. Západočechy podržel brankář Dominik Pavlát, jenž si připsal první nulu v sezoně. Pražanům se naopak nedaří, padli potřetí za sebou a propadli se až na desátou příčku tabulky.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články