Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Lidé

Hradní mluvčí Ovčáček se podle bulváru tajně oženil s Ukrajinkou, kterou u sebe na jaře ubytoval

Jiří Ovčáček, tiskový mluvčí prezidenta Miloše Zemana (18. října 2021) foto:  Petr Topič, MAFRA

Mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček (43) se v tichosti oženil. Podle bulváru si už v pátek vzal ukrajinskou přítelkyni, se kterou je od jara. Svatba byla v kostele.
  11:54

„Byl to obřad v úzkém kruhu nejbližších přátel,“ cituje Blesk svůj zdroj blízký Hradu. Redakce iDNES.cz Jiřího Ovčáčka kontaktovala, na SMS ohledně svatby zatím neodpověděl.

Podle bulváru má mluvčí dovolenou a je s novomanželkou na svatební cestě v Česku. Jiří Ovčáček svoji ukrajinskou manželku údajně poznal, když ji v rámci pomoci běžencům ubytoval. Prezidentův mluvčí také vyženil syna v předškolním věku.

Bývalý novinář Jiří Ovčáček je tiskovým mluvčím prezidenta Miloše Zemana, kterému příští rok končí druhé funkční období. V minulosti byl redaktorem Haló novin, Blesku a Práva, pracoval jako zástupce ředitelky tiskového odboru Úřadu vlády a v sekci public relations a marketingu ČSSD.

Autor:

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...