Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Souček s Coufalem a spol. kousali "pětku" od Newcastlu, Rashford spasil Manchester United

Pětibrankovou nálož inkasovali fotbalisté West Hamu v dohrávce sedmého kola Premier League od Newcastlu (1:5), který si upevnil třetí místo v tabulce. Za poražený tým nastoupil od začátku mimo jiné záložník Tomáš Souček a jako střídající obránce Vladimír Coufal. Manchester United doma naopak uspěl, v dohrávce 25. kola udolal Brentford 1:0 a posunul se na čtvrtou pozici o skóre za "Magpies". Ve 27. minutě rozhodl Marcus Rashford.

Fotbalisté Newcastlu oslavují gól na stadionu West Hamu
zdroj: REUTERS

Newcastlu se v Londýně skvěle povedl začátek. V 6. minutě otevřel skóre Wilson hlavou a za dalších sedm minut zvýšil Joelinton po samostatném úniku. Krátce před pauzou vrátil West Ham do hry Zouma gólem po rohovém kopu.

Domácí však znovu inkasovali už ve 22. sekundě druhé půle, kdy chybu obrany potrestal Wilson. Svou druhou trefu si připsal i Joelinton v 90. minutě a předtím skóroval také střídající Isak dalekonosnou ranou.

Newcastle v Premier League zvítězil počtvrté za sebou. O záchranu bojující West Ham v letošním roce doma utrpěl první soutěžní porážku a je na patnácté pozici.

Rashford je stále v laufu

Utkání v Manchesteru nabídlo jedinou branku. Postaral se o ni ve 27. minutě Rashford tvrdým halfvolejem po hlavičce Sabitzera. Anglický křídelník dal 28. soutěžní gól v sezoně.

"Red Devils" v domácí soutěži zabrali po třech zápasech bez vítězství a vstřelené branky a Brentfordu částečně oplatili srpnový ligový debakl 0:4.

Anglická fotbalová liga:

7. kolo:
West Ham United - Newcastle 1:5
Branky: 40. Zouma - 6. a 46. Wilson, 13. a 90. Joelinton, 82. Isak).

25. kolo:
Manchester United - Brentford 1:0
Branka: 27. Rashford.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články