Hlavní obsah

Kopání i tahání za vlasy. Cestující se porvali u výdeje zavazadel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K masivní potyčce došlo v pondělí na chicagském letišti O’Hare. Několik cestujících se krátce po výstupu z letadla začalo slovně napadat, u výdeje zavazadel pak došlo i na fyzické útoky; kopání, údery pěstmi i tahání za vlasy. Policie nakonec zatkla 18letého muže a 20letou ženu, kteří se oba vrhli na 24letou pasažérku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle serveru Independent není jasné, co vlastně potyčku způsobilo, a ani policie následně neposkytla bližší informace jako například, se kterou leteckou společností cestující dorazili. Slovní přestřelka však vyústila v nefalšovanou bitku, kde se hromadně pralo několik žen a opodál několik mužů.

Ženy se strkaly, tahaly se za vlasy, zatímco muži se u nedalekého pojízdného pásu vyloženě mlátili, bouchali pěstmi nebo shazovali na pás. Okolní svědci měli cestující vyzvat, aby potyčky zanechali, řada z nich také nechala přivolat letištní bezpečnost.

„Na spodním patře Terminálu 3 se vyhrotil verbální spor, když dva útočníci napadli 24letou oběť,“ uvedla policie s tím, že oba pasažéry zatkla, umístila do vazby a obvinila.

Letiště k incidentu poskytlo jen kusé vyjádření a zdůraznilo, že bezpečnost je vždy na prvním místě. „Úzce spolupracujeme se všemi našimi federálními partnery, abychom zajistili, že při návštěvě našich zařízení jsou všichni v bezpečí,“ okomentovali zástupci chicagského letiště.

Cestující žaluje aerolinku kvůli nechutnému místu v business class

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám