Robert De Niro v slzách. Jeho vnuk Leandro De Niro Rodriguez zemřel ve věku 19 let

Leandro De Niro Rodriguez, vnuk slavného hollywoodského herce Roberta De Nira a dítě herečky Dreny De Niro, zemřel.

Rodina světoznámého amerického herce Roberta De Nira čelí obrovské tragédii. Jejich životy byly zasaženy předčasnou smrtí jednoho z nejmladších členů rodiny. Leandro De Niro, vnuk Roberta De Nira, zemřel ve věku pouhých devatenácti let.

V pondělí byla zveřejněné tato smutná zpráva, kdy matka Drena De Niro oznámila úmrtí svého syna na Instagramu. V dojemném sdělení se rozloučila s mladým Leandrem, který byl jejím jediným potomkem. "Můj nádherný, sladký andílku. Od okamžiku, kdy jsem věděla, že jsi pod mým srdcem, jsem tě milovala," napsala při svém rozloučení.

Leandro De Niro Rodriguez Leandro De Niro Rodriguez Foto: Instagram

Příčinu mladíkova úmrtí truchlící matka nezveřejnila. "Přeji si, abych s tebou teď mohla být. Nevím, jak bez tebe budu dál žít. Všichni jsme tě tak moc milovali. Kéž by láska samotná stačila k tomu, aby tě zachránila," pokračovala Drena De Niro.

V reakci na žádost o potvrzení zprávy TMZ, že Leandro byl nalezen v newyorském bytě, newyorská policie napsala, že „18letý muž byl nalezen v bezvědomí, nereagoval a byl na místě prohlášen za mrtvého“ na Wall Street, kde sídlí Cipriani Club Residences, uvedl server The Guardian.

Příčinu smrti určí soudní lékař.

Rodina nezveřejnila žádné podrobnosti o příčině smrti. Leandrův otec Carlos Mare se do pondělního odpoledne nijak nevyjádřil, i když na Instagram zveřejnil obrázek černého čtverce, aniž by přidal slova.

Mezi jmény sdílejícími soustrast byl režisér Lee Daniels, který napsal: „Dreno, nechť tě Bůh drží v náručí“ a herec Rosie Perez, který napsal: „Jsem šokován! Je mi to moc líto! Všichni jsme tu pro Vás!!! Moc tě miluji!"

Podle portálu Daily Mail mladý Leandro, stejně jako jeho matka a dědeček, byl talentovaným hercem. I přes svůj mladý věk se mu podařilo získat roli ve filmovém muzikálu "Zrodila se hvězda". Dále byl obsažen ve filmech The Collection z roku 2005  a  Cabaret Maxime z roku 2018, v obou hrála i jeho matka.

Drena je adoptivní dcera Roberta De Nira a matkou Leandra. Objevila se ve více než desítce filmů, z nichž nejznámější je politická satira "Vrtěti psem". Společně s Leandrem se objevila ve snímku "Zrodila se hvězda". Také se objevila po boku svého adoptivního otce v filmu "Město u moře".

Devětasedmdesátiletý Robert De Niro je otcem také Raphaela, Juliana, Aarona, Helen a Gii. Gia, která se narodila v dubnu letošního roku, je nejmladším přírůstkem do rodiny.

Související

Více souvisejících

Robert de Niro Leandro De Niro Rodriguez úmrtí

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Markéta Pekarová Adamová

Pekarová Adamová vyrazila do Pobaltí. Lotyšsko dá čtvrt miliardy na munici pro Ukrajinu

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) navštívila v rámci baltské cesty Lotyšsko. V Rize jednala s předsedkyní parlamentu Daigou Mieriņou o dalších způsobech podpory Ukrajiny a s premiérkou Evikou Siliņou o bezpečnostní i ekonomické spolupráci. Na místní vojenské základně navštívila také české vojáky pomáhající chránit východní křídlo NATO.

včera

včera

Pavel Novotný (ODS) na 29. kongresu strany

ODS rozhodne o osudu Pavla Novotného až po eurovolbách

Výkonná rada ODS bude v úterý 11. června rozhodovat o osudu starosty pražských Řeporyjí Pavla Novotného, jemuž kvůli některým vyjádřením hrozí vyloučení z vládní strany. Informovala o tom agentura ČTK. Rozhodnutí tak padne až po volbách do Evropského parlamentu. 

včera

Princ William se svou rodinou

Princ William obstál v těžké zkoušce. Spekulace jeho ženě na zdraví nepřidaly

Britskou monarchií v prvních měsících letošního roku otřásly diagnózy, které si vyslechli král Karel III. a princezna Kate. U obou členů královské rodiny byla odhalena rakovina. Oporou jim samozřejmě jsou nejbližší, důležitá je zejména role prince Williama. Následník trůnu se ale s atmosférou v Británii vyrovnával dost těžce. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Alexander De Croo

Moderátor po útoku na Fica vyzval k odstranění belgického premiéra

Belgický premiér Alexander De Croo podal ve čtvrtek stížnost na rozhlasového moderátora, který posluchače vyzýval k jeho "odstranění". Nejmenovaný moderátor, kterého vyšetřuje policie, se tak vyjádřil v souvislosti se středečním atentátem na slovenského premiéra Roberta Fica. 

včera

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 v Praze

Rakušané se v Praze postarali o další senzaci, připsali si historické vítězství nad Finskem. Švédové překvapení nepřipustili

Dívat se na zápas hokejového MS v Česku, ve kterém hrají rakouští hokejisté, se hokejovým fanouškům vyplatí. Poté, co dokázali dostáhnout duel s Kanadou do prodloužení poté, co ve třetí třetině nastříleli pět branek, nyní zaskočili dalšího favorita turnaje a o Finy. Ti sice vedli 2:0, jenže vedení postupem času ztratili a co víc, v poslední vteřině dokázali zápas otočit zásluhou své životní trefy Benjamina Baumgartnera, který se postaral o rakouskou historickou výhru nad tímto severským soupeřem. To Švédové nadále jedou na vítězné vlně a po zdolání Kazachstánu 3:1 už se o nich může pomalu mluvit jako o čtvrtfinalistech.

včera

Proč došlo k atentátu na Fica? Policie zjistí, jestli byl útočník zradikalizovaný

Pokud někdo úmyslně radikalizoval pachatele atentátu na předsedu vlády Roberta Fica (Směr-SD), policie to zjistí stejně, jako to udělala v případě dvojité vraždy na Zámecké ulici v Bratislavě. Řekl to publicista Juraj Hrabko v rozhovoru pro TASR TV.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy