O Jaroslavu Duškovi a karmické medicíně

27. 07. 2023 | 19:48
Přečteno 2114 krát
Tento svérázný herec pozlobil nedávno ministra zdravotnictví svým výrokem o rakovině, která má být volbou člověka. Ten se zdravě naštval, protože je radiodiagnostikem a léčba nádorů v oblasti břicha je jeho specializací. Tudíž musí něco o této zhoubné nemoci vědět.

Veřejnost pořád nevzala plně na vědomí, že ve společnosti působí hnutí New Age a nachází stále více přívrženců. Bohužel hlavně mezi mladými vzdělanými lidmi. Jeho příslušníci věří, že s příchodem Věku Vodnáře (21.12.2012) nastaly zásadní změny ve společnosti. Konkrétně medicína se bude postupně propojovat s léčitelstvím a bude to k blahu pacientům. Nabude významu psychosomatika. Dále hlásají, že nemoc je darem, který nutí člověka zamyslet se nad tím, proč přišla a co musí ve svém životě změnit. Heslo New Age je nejlépe zpracováno na anglické wikipedii. Doporučuji k prostudování abyste pochopili současné dění ve společnosti. Bojme se doby, kdy hnutí vstoupí do politiky. Dalo o sobě vědět v době koronavirové pandemie a pokračuje mimo jiné prosazováním sňatků homosexuálních párů. Testuje, co společnost snese.

Jaroslav Dušek je jeho známým představitelem a svérázným způsobem hlásá jeho myšlenky využívajíc své popularity. Bude-li veřejnost obeznámena s hnutím New Age a jeho pohledem na vznik nemocí, zůstane Jaroslav Dušek neškodným šaškem. Pokud se osvěta zanedbá, najdou se lidé, kteří jeho slovům budou věřit.

Většina hnutí má své ideology, často následné vůdce, kteří své myšlenky vložili do knihy. Namátkou připomínám Komunistický manifest Marxe a Engelse, Lenin napsal Stát a revoluce, Hitler Main Kampf a zakladatel scientologie Ron Hubbard Dianetiku. Pro hnutí New Age a jeho pohled na vznik nemocí je to americká spisovatelka Louise L. Hay

a její kniha Miluj svůj život.


V knize odhaluje duchovní příčiny nemocí a naší esoterici zajásali. Je to přesně to, co chtějí slyšet. Jsou zaseklí na samoléčení.


Nemusíte si knihu kupovat, to podstatné najdete na webu https://empatia.cz/duchovni-priciny-nemoci/ provozovaném Miluškou Matoušovou známou videem, kde se ženy omlouvají mužům. Vedle afirmací přiřazených každé nemoci je navíc doporučuje léčit vodou upravenou Aquarionem (asi 60 tisíc Kč) a vysoce účinnými přírodními léčivy firmy CaliVita Int. Jejími kurzy seberozvoje prošlo několik tisíc našich žen, které následně ztratily kritické myšlení.

Čtenářům toto téma nabízím z webu https://www.karma-a-osud.cz/duchovni-priciny-nemoci-podle-louise-l-hay/.

Začnu rakovinou:


Věty za hvězdičkou jsou afirmace.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org/
Zdroj: https://cs.wikipedia.org/

Ve výše uvedeném textu je zmíněné náboženské hnutí Nové myšlení. Na toto hnutí navazuje hnutí New Age, které od něj převzalo hodně z jeho víry:
Připomínám knihy Marty Foučkové Jsem a Já jsem. Do mé ženy se snažili dostat správné myšlení aby se uzdravila, ale stal se pravý opak.
Připomínám knihy Marty Foučkové Jsem a Já jsem. Do mé ženy se snažili dostat správné myšlení aby se uzdravila, ale stal se pravý opak.

O křivdách něco vím, prožil jsem svých dost. S manželkou jsme pečovali o její tetu, které komunisté vzali majetek a v podstatě zničili život. Skončila jako prodavačka v javornické prodejně partiového zboží, kde pracovala dlouho přes důchodový věk, aby měla nárok na starobní důchod. Když jí bylo 92 let, prohlásila, že už k nám do patra na nedělní obědy chodit nebude, že zalehne a bude čekat na smrt. Skutečně zalehla, v chodítku si podle potřeby došla na toaletu a do své kuchyně uvařit čaj. V poledne jí žena přinesla polévku a k večeři jsem jí obden nosil její oblíbený krajíc čerstvého chleba na prst namazaný sádlem a nahoře byly škvarky. Zemřela měsíc před svými pětadevadesátinami. Rakovina to určitě nebyla a na zdravou výživu měla svůj názor. O křivdách ví i naši letci působící za války v Anglii, kteří později prošli komunistickými kriminály. Mnozí později zemřeli v pokročilém věku. Veřejnost zaznamenala soudní proces s vražedkyní – stomatoložkou, jejíž matka, vyznávající zdravý životní styl, zemřela v šedesáti letech na tuto nemoc a ona se musela postarat o babičku.
Avšak rakovina není nejčastější příčinou smrti:
Zdroj: https://www.casopisczechindustry.cz/products/deset-hlavnich-pricin-umrti/
Zdroj: https://www.casopisczechindustry.cz/products/deset-hlavnich-pricin-umrti/

Tou jsou v naší republice podle Českého statistického úřadu nemoci oběhové soustavy, kterých je skoro jednou tolik. Tak se na ně podívejme pohledem karmické medicíny:







A když už jsem v ráži, připojím i nemoci dýchacího ústrojí:


Podíváme se ještě na střeva:
Karmická medicína ovlivnila i našeho spirituálního psychosomatika MUDr. Radkina Honzáka, který tyto nesmysly o střevech hlásá.
Karmická medicína ovlivnila i našeho spirituálního psychosomatika MUDr. Radkina Honzáka, který tyto nesmysly o střevech hlásá.


A ukončím vše obecnou bolestí:

Zdá se, že se karmickou medicínou inspiroval i náš nositel zlatého Bludného balvanu MUDr. Jan Hnízdil když vysvětluje klientům příčiny jejich potíží. Dokazuje to úryvek z laudatia při udělování:

Pod vlivem nasměrovaného a řízeného osobního růstu část lidí karmické medicíně skutečně uvěřila.

Znova se vracím k smutnému osudu své manželky, která prošla pod dozorem jejíhomajetkuchtivé rodiny procesem přeprogramování myšlení. Vzdala se medicíny založené na důkazech a uvěřila v karmickou.

Její bolesti při blížícím se konci nepoznané nemoci zesílily a tak jí na čistý rub embosované pohlednice k svátku byla zřejmě nadiktována meditace, která je pomáhala mírnit.

Pro čtenáře je to nerozluštitelný hlavolam. Skoro dva roky po její smrti jsem si nad ním lámal hlavu, až se mi nakonec podařilo najít zdroje. Je to však na samostatný velmi dlouhý blog. Bude-li tento čtený, budu se snažit ho zveřejnit co nejdříve.

Hnutí New Age svou esoterikou vymývá mozky. Tak jako to nacismus udělal mnoha Němcům a vymývání mozků komunisty jsem zažil na vlastní kůži a nějakou dobu jsem se z toho dostával.

Dodatek:
Potěšilo mne, že blog přesáhl tisíc přečtení a tak odměňuji čtenáře „rakovinovým“ dodatkem. Zároveň si kladu otázku, kolik hlavně žen už je přesvědčeno, že se dá rakovina vyléčit změnou myšlení. Myslím, že ministr Válek bude mít v budoucnu hodně práce, kdy jim bude na poslední chvíli zachraňovat život. Mnohdy dokonce úspěšně.

Zdroj: www.nakridlechandelu.cz/o-mne/
Zdroj: www.nakridlechandelu.cz/o-mne/

Její vytíženost svědčí o tom, že hnutí New Age u nás pevně zapustilo kořeny. Finanční úřady by mělo zajímat, zda klientům vydává stvrzenky a platí daně.
Její vytíženost svědčí o tom, že hnutí New Age u nás pevně zapustilo kořeny. Finanční úřady by mělo zajímat, zda klientům vydává stvrzenky a platí daně.

Paní Hanka pracuje pouze na dálku, takže se s ní nikdo nesetkal. Snad nám něco o ní prozradí nadace, které podporuje:


Blog je čtený a tak připojuji 19. 12. 2023 další dodatek:
Po uveřejnění Duškova výroku se na jeho obranu postavilo několik jeho obhájců s tím, že to tak nemyslel, že jeho výrok překroutili. Namátkou zmiňuji Mstislava Zeleného Atapana s blogem Ano, Jaroslave Dušku!
Jaroslav Dušek to však myslel vážně, v případě mé ženy dokonce smrtelně.
Jaroslav Dušek je představitelem hnutí New Age a to má na vznik a léčení nemocí svůj pohled. Přesvědčte se:
www.uzdravmese.cz/pribeh/
www.uzdravmese.cz/pribeh/

Klíčovým pojmem je srovnávání energetického systému. Stejným způsobem postupují léčitelé a zřejmě tak léčil i zavražděný Richard Šiffer. Prostudujte si výše uvedený web. Za vším jsou peníze, v tomto případě tachyon.



Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy