Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Markizácky párik po utajenej svadbe: TEHOTNÁ?!

Laura a Martin sú už svoji! Zobraziť galériu (2)
Laura a Martin sú už svoji! (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Markizácky pár uplynulý víkend prekvapil svojou utajenou svadbou. Nikto z ich fanúšikov totiž o nej netušil, až kým nezverejnili fotografiu. Mnohí si však na zábere všimli ešte niečo. Je nevesta tehotná?

Laura Chrebetová a Martin Kulhánek sa do seba zaľúbili v markizáckej šou Love Island. Ich láska prekonala v súťaži všetky prekážky a dotiahli to spoločne do finále, ktoré vyhrali. Pol roka na to sa zamilovaný párik zasnúbil, spoločne si zaobstarali domček a uplynulý víkend všetkých znova prekvapili...

„18. 8. 2023 je ďalší z dátumov, ktoré si budeme pamätať do konca života. Už ste nás v tejto situácii videli viackrát, ale teraz žarty bokom, sme MANŽELIA,“ napísala Laura na sieti Instagram. Pod príspevkom sa začali hromadiť gratulácie a všímavým fanúšikom neušla ešte jedna vec.

„Čo to má Martin vo vrecku saka? Že by obrázok z ultrazvuku?“ pýtala sa istá žena, ku ktorej sa pridali mnohí s rovnakým podozrením. My sme preto Lauru oslovili, aby nám prezradila, ako to v skutočnosti je. „Nie, nie je to pravda,“ vyvrátila všetky dohady pre Topky.sk.

Momentálne si ako mladomanželia neužívajú svadobnú cestu, ako to už býva zvykom, ale zveľaďujú  svoje obydlie.

Markizácky párik po utajenej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Laura ChrebetováMartin Kulhánek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu