FOTO

Bude aj z neho šampión? Na pretekoch po boku Sagana na bicykli zažiaril aj jeho syn Marlon

Peter Sagan sa so svojím synom zúčastnil exhibičných pretekov v Monaku pod názvom Beking, súťažili aj deti, jazdu dospelých vyhral náš Peter, blahoželáme, spolu im to veľmi pristalo! foto: IG/ petosagan, beking_events
Peter Sagan sa so svojím synom zúčastnil exhibičných pretekov v Monaku pod názvom Beking, súťažili aj deti, jazdu dospelých vyhral náš Peter, blahoželáme, spolu im to veľmi pristalo! foto: IG/ petosagan, beking_events
Zdroj: Instagram
GALÉRIA
Čas letí ako z vody, a kým v prípade nášho slávneho cyklistu Petra Sagana sa už pomaly, ale isto hovorí o tom, že jeho čas kariéry sa napĺňa, nikto nevie, či jeho obrovský talent nedrieme aj v jeho synovi. Veď sa pozrite:

Peter Sagan (33) sa totiž po dlhšej dobe ukázal aj so svojím synčekom a zo záberov, ktoré od včera letia nielen medzi jeho fanúšikmi je jasné, že k cyklistike vedie aj Marlona (6).

Chlapi si spolu užili športový deň

Počas pretekov v Monaku, ktoré sú exhibičným cyklopodujatím pod názvom BeKing, sa predviedol nielen Peter Sagan, ktorý navyše aj zvíťazil, keď triumfoval v 3. ročníku charitatívneho podujatia Beking v Monaku na 60 km (druhý skončil Slovinec Tadej Pogačar a tretí Brit Mark Cavendish), potlesk tu zožal aj jeho syn Marlon.

,,Bolo skvelé opäť pretekať s mojimi kolegami a priateľmi pred začiatkom novej kapitoly môjho života. Bolo to ako veľká párty a som rád, že všetci títo fanúšikovia a nadšenci prišli do Monaka, stráviť skvelý deň so svojimi rodinami. Beking je ešte mladé podujatie, ale ukazuje obrovský potenciál športu v jeho úlohe vychovávateľa a šíriteľa spoločenského povedomia. Ja som naozaj rád, že som sa mohol na tomto projekte podieľať," uviedol Sagan pre organizátorov podujatia.

Jeho Marlon v detskom kole predviedol, že na bicykli mu to ide! Pri tejto fotografii, na ktorej sú zachytení syn s otcom pri prejazde bok po boku, zaplesá srdce nejednému nadšencovi :) Veľmi im to spolu pristane, však?

Svoje súkromie si chráni

Marlon oslávil svoje 6. narodeniny presne tieto dni, narodil sa totiž 26. októbra 2017. Akoby to bolo naozaj len včera, čo Petrovi k otcovstvu blahoželal celý svet. Po rozchode s manželkou Katkou však žije svoj osobný život skôr v súkromí a tak vychováva aj syna.

Nedelí sa o všetky podrobnosti s médiámi ako iné hviezdy, a tak aj fotografie so synom sú skôr vzácnosťou. Zrejme aj preto, aby svojmu Marlonovi zabezpečil ochranu aj na takom podujatí, na ktoré ho vzal so sebou v Monaku, mal chlapček pomaľovanú tvár. Na pretekoch s nimi bola aj Katarína, čo svedčí o tom, že rodičmi zostali po rozvode stále.

Vďaka tomu ho však neváhal vziať so sebou aj na pódium! Bolo krásne pozorovať, ako sa z výhry tešia dvaja chlapi, otec so synom, pozrite si viac z tých záberov aj v našej fotogalérii:

Podobné články



MÔŽE VÁS ZAUJÍMAŤ