Marek Hamšík so svojou sestrou v Uruguaji: Vedeli ste, že tam je z nej celebrita?

Fotogaléria
Naposledy sa videli v lete na Slovesku, teraz Marek Hamšík navštívil svoju sestru Mišku v Uruguaji tesne pred Vianocami Zdroj foto/IG: miskagargano Zdroj: Instagram

Keď sa stretnú súrodenci Hamšíkovci aj so svojimi rodinami, je ich veľa. Marek so svojou manželkou a troma deťmi po roku opäť navštívili sestru Mišku, ktorá má troch synov. Pri rozlúčke na letisku obaja plakali, pozrite sa:

Hamšíkovci tesne pred Vianocami zbalili a odleteli do Uruguaja, kde žije Marekova sestra Miška. Keďže Marekova dcérka Melissa mala 20. decembra sedem rokov, takže na jej počesť sa konala obrovská narodeninová párty v štýle pravého juhoamerického temperamentu a gastronómie.

Michaela Hamšíková je už 13 rokov pani Gargano. So svojím manželom Walterom sa zoznámila vďaka bratovi Marekovi, obaja totiž pôsobili svojho času v SSC Neapol, v roku 2010 mali svadbu.

Fotogaléria
S manželom Walterom a troma synmi žije v Uruguaji šťastný život Zdroj foto/IG: miskagargano Zdroj: Instagram

Walter Gargano (39) pochádza z Uruguaja, sestra nášho ikonického futbalistu sa preto usadila tisícky kilometrov od svojej domoviny. V rodisku svojho manžela žije rozprávkový život, s Walterom sú rodičmi troch krásnych synov Matiasa (13), Thiaga (11) a Lea (6).

Marek Hamšík (36) strávil u svojej sestry desať dní, celá rodinka si užila spoločné chvíle, Marekove deti Christian (13), Lucas (11) a Melissa (7) sa vybláznili so svojimi bratrancami. Keďže Štedrý deň už Hamšíkovci oslávia na Slovensku, rozlúčka na letisku bola dojemná a Miška sa aj rozplakala.

Fotogaléria
‚‚Šťastnú cestu, budete nám chýbať!" napísala na Instagram na rozlúčku Miška Gargano, keď jej brat Marek Hamšík s rodinou odchádzali do lietadla Zdroj foto/IG: miskagargano Zdroj: Instagram

‚‚Keď sa príliš bavíš, čas letí. A tak to bolo, tých 10 dní čo sa zdali ako 4. Veľmi sme si užili každú chvíľu s nimi, dnes sme sa rozlúčili na letisku, slzičky padli ale v júni sa vidíme opäť," napísala na svoj profil.

Trojnásobná mamička je už celebrita

Miška Gargano je od svojho slávneho brata o tri roky mladšia. V Južnej Amerike sa jej darí. Hoci je trojnásobnou mamou, je z nej úspešná influencerka, aktuálne má 133 tisíc sledovateľov.

Môže sa pochváliť so spoluprácami prestížnych módnych a kozmetických značiek. Účinkovala dokonca aj v celebritnom vydaní kuchárskej šou MasterChef.

Fotogaléria
Aj keď je úspešnpou celebritou, synom sa venuje naplno. S manželom Walterom sú spolu šťastní už 13 rokov Zdroj foto/IG: miskagargano Zdroj: Instagram

Pre Mišku je však na prvom mieste jej rodina. Na Instagrame postuje veľa fotiek so svojimi synmi, s ktorými navštevuje aj ich starých rodičov na Slovensku. ‚‚Najväčšia láska aká existuje je láska matky. Moje jediné želanie je, aby z týchto 3 deti vyrástli muži, ktorí sú dobrí ľudia, rešpektujúci, vzdelaní, robia to, čo ich robí šťastnými a naučím ich variť, neskôr sa mi budúce nevesty poďakujú," napísala k jednej zo spoločných fotografií. Z chlapcov budú z nich s najväčšou pravdepodobnosťou futbalisti ako otec. Niet divu, talent zdedili po ňom. Walter Gargano (39) je uruguajský reprezentant, stále pôsobí v SSC Neapol.

Viac fotografií Mareka Hamšíka v Uruguaji ako aj Miškinej rodiny, si môžete pozrieť v našej fotogalérii: