Založ si blog

A koho budete viniť, keď. . ?

Mimoriadne ma mrzí, že prvý krát v tomto roku píšem o tomto. Ale nedá mi to…
Svoju pozornosť mu tu dnes budem venovať druhý a posledný krát. Rok 2024 netvrá ani týždeň,avšak už na seba stihol strhnúť obrovskú mediálnu pozornosť. Zakaždým pre niečo iné. Zdieľal na internete meme… a vyjadrili sa novinári,infulenceri a aj politici. Dokonca o ňom písali aj v alternatívnom médiu.
Dnes internet obleteli printscreeny z konverzácie, kde niekomu nadával. Ale to všetci vieme už roky ako sa vyjadruje. Aký má zmysel z toho robiť senzáciu?
Nebyť toho, že pár dní všetci riešia, čo napísal na internet tak neviem, že vydal nový album. Teraz už to viem.Ak si na póze disidenta vybuduje úspešnú politickú kariéru, koho budete viniť? Odsudzujem vojenskú agresiu Ruska na Ukrajine od prvého dňa a Rytmusa sa nezastávam. A konfrontovať ho? To ako zavolať si do debaty vo verejnoprávnej televízií niekoho, kto celé roky učil nadávať si na matky a rapoval o svojich šperkoch a bezpečnostého analytika? Ak by sa tak stalo, tak si môžeme povedať, že žijeme vo filme Idiocracy(2006).
A, keď už spomínam filmy, Spomínate si na jednu scénku zo „špeciálneho čarodejníckeho dielu VI“ v ktorom „Ožijú“ Reklamní maskoti firiem a začnú terorizovať mestečko Springfield. Napokon si ich prestanú všímať a prestanú 🙂 Nie, nevyložte si to tak, že by sa niekto nemal brániť pred vojenskou agresiou. Ale tak, že ak si nebudeme nejakého maskota všímať, tak prestane. 

https://www.youtube.com/watch?v=SlKao_Pox5A
PS:

 

Nie, nikomu by nespadla z hlavy koruna

16.05.2024

Ukazovanie prstom,hranie sa na detektívov,viac urážok a mnoho iného…Nikomu nespadne koruna z hlavy ak prizná, že jedinec v jeho názorovom/ideologickom spektre môže mať násilné/vraždené pohnútky. V „Mojom“, „Tvojom“, „Jeho“…“Ich“. Nemyslím si, že som jediná, kto si už dávnejšie prečítal hrozné veci ako tak od [...]

Otvorený list Nikitovi Slovákovi

15.05.2024

Píšem vám tieto riadky na tejto platforme. Nie, nemyslím si, že je to zbabelé a neférové. Všetko, čo sem napíšem, by som vám napísala aj pod váš príspevok na Facebooku pod svojím menom a s vlastnou fotografiou. Ale váš profil ste si nastavili tak, že vám vaše príspevky môžu komentovať len ľudia vo vašom zozname priateľov. Párkrát som zaregistrovala, že sa zvyknete [...]

Jedna planéta, dva svety a METGALA 2024

12.05.2024

V prvom rade by som chcela objasniť, čo to vlastne METGALA je. Je to jedna z najprestížnejších udalostí v svete „celebrít“. „Vstupné“ pre jednu osobu na toto podujatie je 75,000 dolárov. Finančné prostriedky z lístkov putujú na podporu inštitútu metropolitného múzea umenia. Toto podujatie ktoré sa koná každý rok je známe svojou [...]

pásmo gazy, izrael, palestínčania

Pri izraelskom nálete na tábor Nusajrát údajne zahynulo 20 ľudí

19.05.2024 10:31

Medzi zranenými je aj viacero detí. Záchranári naďalej prehľadávali trosky.

heger, rozhovor, pravda

Heger pre Pravdu: Ako vyzeral špeciálny výcvik premiéra? Okrem ochrancu existuje aj tzv. epizóda

19.05.2024 10:00

Hegerova manželka mala pri strelcovi zo Zámockej šťastie. Bývalý premiér atentát na Roberta Fica ostro odsudzuje.

San Francisco Homeless Lawsuit

V San Franciscu dostávajú alkoholici bez domova bezplatné pivo a vodku. Zachraňujeme životy, tvrdí radnica

19.05.2024 10:00

Zdravotné sestry v motelových izbách poskytujú klientom tri jedlá denne a dostatok alkoholu na uspokojenie ich potrieb v oblasti závislosti, každého však udržiavajú na bezpečnej úrovni intoxikácie.

Salmán bin Abd al-Azíz, biden

Saudskoarabského kráľa Salmána hospitalizovali s vysokou horúčkou a bolesťami

19.05.2024 09:27

Osemdesiatosemročný saudskoarabský panovník bol naposledy hospitalizovaný v apríli tohto roka s cieľom rutinnej kontroly jeho zdravotného stavu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 197509x
Priemerná čítanosť článkov: 1796x

Autor blogu

Odkazy