Denník N

Zmenia mestské okruhy F1? Najhorší názov tímu v dejinách šampionátu?

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

F1 je v posledných dňoch spájaná s ďalšími novými mestskými okruhmi, ktoré sa budú snažiť o miesto v kalendári. Potvrdený Madrid od roku 2026 je sprevádzaný záujmom z Osaky, Zanzibaru a zrejme aj zo Chicaga. Čo to znamená pre F1 a jej DNA? A čo to znamená pre tradičné okruhy?

Dlho nejasná odpoveď na otázku, ako bude znieť nový názov tímu AlphaTauri, je konečne zodpovedaná. Názov Visa Cash App RB je kritizovaný a niektorí ho označujú za najhorší názov v dejinách F1. Je to naozaj tak?

Po tom, čo Charles Leclerc a Lando Norris predĺžili zmluvy vo svojich tímoch, sa opäť upravili možnosti toho, ako by mohol vyzerať štartový rošt v sezóne 2025.

Nielen o týchto témach sme sa zhovárali s komentátorom Zdendom Míkom.

Pozdravuje vás Laco Urbán.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Boxová ulička

Formula 1

Motorizmus

Športové podcasty Denníka N

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie