Denník N

Najväčší prestup v histórii F1? Hamiltonov odchod do Ferrari sa javí ako logický krok

Lewis Hamilton . Foto - TASR/AP
Lewis Hamilton . Foto – TASR/AP

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Mohol to byť bežný februárový deň ako každý iný.

Do predsezónnych testov zostávajú necelé tri týždne a po odchode Günthera Steinera z Haasu či ohlásení pretekov F1 v Madride od roku 2026 bola témou najmä stopka pre tím Andretti, ktorý chcel do šampionátu vstúpiť už od roku 2025.

Prvý február 2024 sa však do histórie F1 zapíše ako deň, počas ktorého bol ohlásený jeden z najväčších prestupov v dejinách tohto športu.

Už dopoludnia viacerí novinári informovali, že podľa ich zdrojov sa chystá niečo veľké. Niektorí z nich boli konkrétnejší a uviedli, že podľa ich informácií bude čoskoro oznámené niečo nemysliteľné. Teda pre veľkú väčšinu ľudí pohybujúcu sa v prostredí F1.

Lewis Hamilton sa vraj dohodol na prestupe do Ferrari od roku 2025. Brit má s Mercedesom, s ktorým získal šesť zo svojich siedmich majstrovských titulov, platnú zmluvu do konca tohto roka. Aktuálny kontrakt však

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Formula 1

Motorizmus

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie