Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Adamczyková potvrdila dobrou formu a v Gudauri ovládla kvalifikaci

Ve slibném startu do sezony pokračuje Eva Adamczyková. Česká reprezentantka ve snowboardcrossu po triumfu ve Svatém Mořici zvítězila v kvalifikaci závodu Světového poháru v Gudauri. Z trojice českých mužů uspěli Jan Kubičík a Kryštof Choura. Přímé přenosy hlavních závodů sledujte v sobotu i neděli na ČT sport a ČT sport Plus od 8:55.

Je nám líto, video expirovalo.
Adamczyková byla v Gudauri nejrychlejší v kvalifikaci

Zatímco ve Svatém Mořici byla Adamczyková v kvalifikaci třetí, tentokrát v samostatné jízdě na čas nenašla přemožitelku. Nechala o osmnáct setin sekundy za sebou Francouzku Chloé Trespeuchovou, vedoucí ženu průběžného hodnocení Světového poháru. Třetí skončila olympijská vítězka z Pchjongčchangu Michela Moioliová z Itálie, která na Adamczykovou ztratila 21 setin.

Česká reprezentantka zatím potvrzuje, že jí gruzínský sníh svědčí. Olympijská šampionka ze Soči loni v jiném gruzínském středisku Bakuriani získala svůj druhý světový titul.

V první kvalifikační jízdě mužů neuspěl žádný z českých reprezentantů. Druhá jízda ale vynesla postup Kubičíkovi, který se celkově zařadil na 23. místo, i čtvrtému muži ze Svatého Mořice Chourovi, jenž byl celkově šestadvacátý. Naopak pod čarou zůstal Radek Houser, jemuž patřila 41. příčka.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články