Štartuje Let’s Dance: Vlaňajší víťaz musel prejsť castingom, Matyáš Adamec opäť odmietol českú ponuku
4 min. čítania
1.3.2024 14:00
4 min. čítania

Štartuje Let’s Dance: Vlaňajší víťaz musel prejsť castingom, Matyáš Adamec opäť odmietol českú ponuku

Tina s Vilémom Šírom a Petra Dubayová a Matyášom Adamcom v Let's Dance. Zdroj: TV Markíza
Uložiť článok
Markíza v nedeľu štartuje už 9. ročník tanečnej šou, ktorá sa za posledné roky stala na Slovensku diváckym hitom.

Fanúšikovia spoločenských tancov, elegancie a noblesy si po roku prídu na svoje. Ani v tohtoročnej Let’s Dance nebudú chýbať české horúce želiezka, ktoré sa divákom v roku 2023 zapáčili tak veľmi, že ich poslali až do finále.

„Žijem z toho doteraz. Je to skvelé a veľa ľudí mi to naďalej pripomína,“ tešil sa tanečník Vilém ŠÍR. Vlani v Let’s Dance triumfoval s herečkou Jankou Kovalčíkovou.

„Ale dnes všetci stojíme na rovnakej čiare a vôbec to nebude také jednoduché. Budeme trénovať a divákom sľubujem, že sa budeme veľmi snažiť,“ povedal.

Tlak zo súťažnej rivality a vysokých očakávaní si vraj nepripúšťa. „O to viac si myslím, že je to náročnejšie. Keby sa to podarilo, bolo by to husté. Vlani som si to užíval s Jankou a to, že sme to vyhrali, bolo len čerešničkou na torte. Tento rok by to malo byť s Tinou o tom istom,“ predpokladá.

„Veľa vecí je tu v porovnaní s českou StarDance a Let’s Dance robených inak a mne je v Markíze fajn. Som spokojný, ako to tu prebieha. Stretávam zaujímavých ľudí, ktorí robia tento formát každým rokom viac pútavým – vrátane režiséra Pepeho či Miňa Kereša. Robia to naozaj čarovne. Snáď to nie je poslednýkrát, čo som v tejto súťaži,“ nádeja sa.

Očakával vlaňajší víťaz šou pozvánku aj do nového ročníka? „V podstate som to nemohol čakať,“ reaguje Vilda.

„Do posledného možného momentu totiž nevieme, či vôbec bude nová séria. Pozvali ma znova na casting a potvrdili si ma. Povedali sme si, čo v porovnaní s minulými sériami zmeníme a čo bude treba robiť inak. Vážim si to, lebo účasť v ďalších ročníkoch nie je nejakou samozrejmosťou,“ tvrdí.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.