Bude novým Pirátom z Karibiku žena? Šance Johnnyho Deppa sú nepatrné

V médiách sa množia špekulácie okolo chystaného pokračovania série Piráti z Karibiku. Johnny Depp už síce nie je na čiernej listine Hollywoodu - ale nádeje na jeho návrat do hlavnej pirátskej postavy je podľa všetkého len nepatrná. Ako uvádza server iDnes, vzťahy medzi hercom a štúdiom Disney sú na bode mrazu a navyše presakujú správy, že budúcim Jackom Sparrowom má byť žena.

04.03.2024 15:02
Johnny Depp, Jack Sparrow, Pirati z Karibiku Foto:
Johnny Depp ako Jack Sparrow v Pirátoch z Karibiku.
debata
Johnny Depp v Pirátoch z Karibiku

Pripomeňte si slávnu filmovú postavu legendárneho herca.

Fotogaléria
Johnny Depp ako Jack Sparrow v Pirátoch z...
Mladý Jack Sparrow (Johnny Depp) vo filme...
+4Jack Sparrow (Johnny Depp) a Carina Smythová...

Okolo šiestej časti Pirátov z Karibiku rozvíril vody filmový novinár Daniel Richtman, na ktorého sa odvoláva" iDnes aj server FandomWire. Novinár na svojom platenom blogu píše, že prebiehajú diskusie medzi štúdiom Disney a Johnnym Deppom, predstaviteľom Jacka Sparrowa a teda hlavnou postavou predchádzajúcich častí. To by bolo v rozpore s Deppovým verejným vyhlásením, že s Disney už nikdy natáčať nebude. Taká bola bola jeho reakcia na to, že štúdio s ním ukončilo spolupráci okamžite potom, ako ho exmanželka Amber Heardová obvinila z domáceho násilia.

Hlasujte podľa svojho vkusu
France Cannes 2023 Opening Ceremony Red Carpet Čítajte viac Johnny Depp v Cannes vyhlásil: Hollywood ma nebojkotuje. Nepotrebujem Hollywood!

Podľa filmového novinára Richmana, ktorý sa odvoláva na nemenovaný zdroj z vedenia štúdia Disney, však nejde o Deppovo angažmá do hlavnej roly Jacka Sparrowa. Má ísť o zatiaľ neupresnenú vedľajšiu postavu; štúdio totiž údajne chce celé pirátstvo výrazne omladiť, uvádza iDnes. Hlavnú rolu má podľa všetkého dostať žena: podľa dávnejších špekulácií to mala byť Margot Robbie (hviezda filmu Barbie), podľa aktuálnych špekulácií to má byť černoška Ayo Edebiri (hrala v seriáli Medveď). Postava hlavnej pirátky sa má volať Anne a má byť odvodená od historickej postavy, pirátky Anne Bonnyovej. Tá je jednou z postáv amerického seriálu Pod čiernou vlajkou, kde ju hrá Clara Pagetová.

Johnny Depp Čítajte viac Johnnyho Deppa, herca mnohých tvárí, nezničil ani búrlivý rozvod

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Piráti z Karibiku