2024-03-08 17:50:00
Výstava Motocykel 2024 Mega
Výstava Motocykel 2024 Mega galéria 1
Zdroj: Ján Zemiar

Pozrite si MEGA galériu z výstavy MOTOCYKEL 2024. Toto všetko vás tam čaká

Prinášame vám prvý diel mega galérie z výstavy Motocykel 2024.

Druhú časť galérie tu nájdete zajtra. Tak ako je na čo pozerať v galérii, je na čo pozerať aj priamo na výstavisku v Bratislavskej Inchebe. Motosalón rozhodne netrpí problémami, ktoré zažívajú autosalóny po celom svete. Záujem o motorky je čoraz väčší aj na Slovensku.

Podľa štatistík bolo na Slovensku vlani prihlásených 8 579 nových motocyklov, čo je medziročne o takmer 10 percent viac. Výstava Motocykel prebieha od 7. do 10. marca a prestaví stroje rekordných až 40 značiek. Návštevníkom sa počas štyroch dní predstaví 120 vystavovateľov zo Slovenska, Belgicka, Česka, Holandska, Nemecka, Rakúska, Španielska a Talianska.

Haly výstavno-kongresového centra obsadia stroje značiek Aprilia, Benelli, Bimota, BMW, Brixton, Brough Superior, BRP, CAN AM, CFMOTO, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husquarna, JAWA, Kawasaki, Keeway, Kove, KTM, Kymco, Lambretta, Linhai, Moto Guzzi, Moto Morini, Piaggio, Praga, Segway, Super Socco, Suzuki, SYM, TGB, Triumph, UM, Vanderhall, Vespa, Vmoto, Yamaha a Zontes. Štandardne nebudú chýbať doplnky pre motorkárov vrátane prilieb, oblečenia a obuvi.

Aktuálny 22. ročník výstavy motoriek je z hľadiska počtu zastúpených značiek aj rozsahu vôbec najväčší v histórii.

Druhý diel galérie nájdete tu.


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo