Založ si blog

Takže žiadne červené čiary? Pán Macron?

 

Média informujú, že ste aktívnym organizátorom pomoci Ukrajine. Nielen zbraňami, ale aj zamýšľanou silou pravidelnej francúzskej armády. Vraj ste na tento strategický nástup už získali aj ďalšie „výbojné“ krajiny, pobaltské.

 

V týchto súvislostiach ste odvážne predniesli odvažné tvrdenie, že v danej situácii nemáte žiadne červené čiary, a že Vám ani Rusko nebude určovať nič podobné.

 

Nuž obvykle tieto červené čiary určujú historické súvislosti, minulé skúsenosti či vojensko-politická situácia. Nie odvážni alebo neinformovaní či dokonca nezúčastnení jedinci. Ale nech.

 

Ja sa chcem v súvislosti s Vašimi vyhláseniami iba opýtať, či im môžeme a máme rozumieť tak, že pokiaľ ide o vojnu či (podľa Ruska) Špeciálnu vojenskú operáciu na Ukrajine, žiadne červené čiary vo vzťahu voči Francúzsku už nemá uplatňovať ani Rusko? Teda ani ruská armáda?

 

Má sa Ukrajina vzdať územia? Tak za toto vás platia? Vy odporní manipulátori!

30.05.2024

Áno predstavitelia „novinárskej“ a aj „žurnalistickej“ obce. Nespočetne krát počúvam v diskusii s hosťami redakcií, (dnes, 30.5. od p. Jančkárovej v RTVS), ale aj od názorovo identických politikov otázku: Má sa Ukrajina vzdať časti územia pre zastavenie bojov? Je to čisto manipulatívna, krivácka otázka, na ktorú každá odpoveď je nesprávna [...]

Zhabú USA a EU Ruské aktíva? No neviem neviem.

24.05.2024

Od vypuknutia ozbrojeného konfliktu na Ukrajine a nasadení stoviek protiruských sankcií zo strany EU a USA, sa majitelia svetového rozumu zasadzujú o konfiškáciu aktív RF umiestnených na Západe. Zo strany RF ide predovšetkým o cenné papiere, presnejšie dlhopisy západnej proveniencie a finančné prostriedky na NOSTRO účtoch ruských držiteľov. Je toho [...]

Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? A to už prečo?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

fabrika, Slovenská Ľupča

Unikátna fabrika vyrástla v srdci Slovenska. Vyrába prísady, ktoré inde na svete produkovať nevedia

02.06.2024 11:42

Novinka prinesie udržateľnú alternatívu do čistiacich prípravkov, kozmetiky a prostriedkov osobnej hygieny.

Katarína Roth Neveďalová

Katarína Roth Neveďalová: Atentát na Fica bol pre europoslancov šok, rétorika sa začala meniť

02.06.2024 10:43

Po atentáte sa rétorika začala v europarlamente trochu meniť, všetci si uvedomili, že Fico nie je až taký 'enfant terrible', uviedla europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová.

Singapur, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj: Kyjev vďačí za relatívnu bezpečnosť 'múru bojovníkov' na fronte

02.06.2024 07:50, aktualizované: 12:02

Volodymyr Zelenskyj uviedol, že rozumie Ukrajincom, ktorí sa snažia vyhnúť mobilizácii, ale je nevyhnutná a spravodlivá voči tým, čo už bojujú.

Taiwan, prezident Laj Čching-te

Čínsky minister obrany: Kto sa odváži oddeliť Taiwan od Číny, bude rozdrvený na kusy

02.06.2024 06:08

Čínska armáda je pripravená použiť silu, aby zastavila snahy o nezávislosť Taiwanu, povedal čínsky minister obrany Tung Ťün.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 239
Celková čítanosť: 678943x
Priemerná čítanosť článkov: 2841x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy