2024-03-15 09:00:00
Porsche Macan
Macan vyniká svojimi kompaktnými rozmermi, vhodnými do ulíc mesta.
Zdroj: Porsche

Čas vyniknúť, čas na nové Porsche

Patríte aj vy medzi tých, ktorí odjakživa túžili po Porsche? V tom prípade pre vás máme ponuku, ktorá sa bude odmietať veľmi ťažko - úplne nové Porsche Macan za cenu, aká tu ešte nebola!

Kompaktné a zároveň luxusné SUV Porsche Macan predstavuje vstupný model do sveta legendárnych automobilov značky Porsche. A nie je to vstup hocijaký! Podľa mnohých motoristických novinárov je Porsche Macan z pohľadu vodiča tým najlepším vozidlom, ktoré si môžete v danej kategórii kúpiť.

V tele kompaktného SUV kombinuje vynikajúce jazdné vlastnosti vychádzajúce zo športovej DNA stuttgartskej značky s luxusným interiérom, ktorý očarí nielen vodiča, ale aj všetkých pasažierov. Nie náhodou patrí Macan medzi najpredávanejšie aktuálne modely značky.

Hneď ako nasadnete vám bude jasné, že sedíte v Porsche. Z každého detailu v kokpite priam srší DNA značky... a to ste ešte nenaštartovali!

Silný dvojlitrový štvorvalec s výkonom 195 kW (265 koní) a s krútiacim momentom 400 Nm dáva základnému Macanu zrýchlenie z 0 – 100 km/h za 6,4 s a maximálnu rýchlosť 232 km/h.

Zdroj: Porsche


Pre náročnejších vodičov, ktorí vedia naplno oceniť športové dedičstvo značky Porsche, máme v ponuke trojicu výkonnejších verzií – agilný Macan T, výkonný Macan S a nekompromisný Macan GTS, ktorý pod kapotou ukrýva až 440 koní.

Či už sa rozhodnete pre základný model alebo pre verzie T, S či GTS, s Porsche Macan získate nielen imidžové SUV s mimoriadnymi jazdnými vlastnosťami, ale aj spoľahlivého spoločníka na cestách. Jeho výkonný motor, do detailov premyslený interiér a najnovšie technologické inovácie robia z každej jazdy nezabudnuteľný zážitok.

Využite ponuku, ktorá sa neodmieta a prekročte hranicu medzi svetom obyčajných áut a svetom legiend.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR Porsche

Komentáre k článku


Stream naživo