Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nemocného muže se podařilo vypátrat

Pražští policisté děkuji médiím a veřejnosti za pomoc při pátrání po nemocném muži. Díky poznatku jednoho z občanů, který viděl pátrání v médích, se podařilo muže najít krátce před půlnocí v Kobylisích. Pohřešovaný je v pořádku a nemá žádné zranění. 

Pohřešovaný se okolo patnácté hodiny odpoledne ztratil v okolí Výstaviště poblíž ulice Plynární a zastávky MHD Holešovice v Praze 7. Hledaný trpí mentální retardací a jeho chování odpovídá žákům prvního stupně základní školy.  Muž nekomunikuje, nemluví, má vadu řeči a pouze drmolí. Podle vychovatelky se bojí lidí a straní se jim.

V době odchodu měl na sobě černou bundu, černé kalhoty, černou kšiltovku a v ruce nesl průhlednou igelitovou tašku se srdíčky z perníku, plyšové hračky, které měl z Matějské pouti. Vzhledem k tomu, že se do současné chvíle nepodařilo policistům pohřešovaného muže vypátrat a není vyloučeno, že může být v ohrožení života, prosíme veřejnost o pomoc při jeho nalezení. Jakékoliv informace o pohybu nebo místu, kde by se mohl nacházet, prosím oznamte na linku 158, nebo na předejte policistům na jakékoliv policejní služebně. 

kpt. Eva Kropáčová
18.3.2024 

vytisknout  e-mailem