Byl zveřejněn první trailer na nový Star Wars seriál, ve kterém se objeví Thrawn, Grievous a samozřejmě Vader

Ať žije Impérium!

Byl zveřejněn první trailer na nový Star Wars seriál, ve kterém se objeví Thrawn, Grievous a samozřejmě Vader - Star Wars: Tales of the Jedi

Star Wars: Tales of the Jedi Season 2 byl odhalen jako Star Wars: Tales of the Empire - šestidílná animovaná antologie, která dorazí na Disney+ 4. května 2024 a bude vyprávět nevyprávěné příběhy sestry noci (Nightsister) Morgan Elsbeth a bývalé Jedi Barriss Offee.

Jak upřesnil server StarWars.com, Tales of the Empire udělají pro tyto dva to, co Tales of the Jedi udělaly pro Ahsoku Tano a Hraběte Dookua, tedy že dotvoří jejich postavy a všechny kolem nich. V této sezóně se "dozvíme, jak mladá Morgan Elsbeth proplouvá expandujícím světem Impéria směrem k cestě pomsty, zatímco bývalá Jedi Barriss Offee dělá, co musí, aby přežila v rychle se měnící galaxii".

Pro ty, kteří neví, Morgan Elsbeth se poprvé objevila v Mandalorianovi a hrála také velkou roli v Ahsoce, když vedla útok na získání Thrawna zpět. Offee byla naopak Jedi během Klonových válek, která byla zklamaná z celého řádu Jedi. Podílela se také na spuštění bombového útoku na Chrám Jediů na Coruscantu a obvinila z něj Ahsoku.

Pokud jde o to, kdo se k nim na této cestě připojí, podle key artu Star Wars: Tales of the Empire se skutečně objeví také Thrawn, Fourth Sister, generál Grevious, Darth Vader, Velký inkvizitor, Wing a další Sestry noci.

Seriál Star Wars: Tales of the Empire vytvořil Dave Filoni a jeho hlasové obsazení tvoří Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), Meredith Salenger (Barriss Offee), Rya Kihlstedt (Lyn alias Fourth Sister), Wing T. Chao (Wing), Lars Mikkelsen (Thrawn), Jason Isaacs (Velký inkvizitor) a Matthew Wood (generál Grievous).

Naši američtí kolegové ve své recenzi na Star Wars: Tales of the Jedi uvedli, že se jedná o "silnou, pevně napsanou ukázku dvou důležitých postav Star Wars: Hrabě Dooka a Ahsoky Tano. Zejména Dookuovi se dostává pořádného množství masa do morku kostí jeho postavy, zatímco v ostatních epizodách je vítaný pohled na Ahsoku v různých obdobích jejího života.

"Občas je to náladové a metodické, přitom se daří proplétat krásně animovanou akci. Možná se nejedná o naprosto zásadní Star Wars obsah, ale rozhodně existují horší způsoby, jak se k těmto postavám vrátit, než Ahsoka dostane vlastní seriál."


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal ADAM BANKHURST z IGN US.

V tomto článku
Další podobné
Komentáře