Spojte se s námi


Fotbal

Lionel Messi je zpět! Téměř měsíc chyběl kvůli zranění, teď se vyčaroval parádní trefu z halfvoleje. Podívejte se na jeho gól

Inter Miami se konečně dočkal. Téměř měsíc se musel obejít bez své největší hvězdy a nejlepšího fotbalisty historie. Nyní je však Lionel Messi zpět a na hřišti to ihned bylo znát. Argentinec se totiž parádně trefil, mimo to byl také u druhé branky svého týmu.

Publikováno

dne

Inter Miami se konečně dočkal. Téměř měsíc se musel obejít bez své největší hvězdy a nejlepšího fotbalisty historie. Nyní je však Lionel Messi zpět a na hřišti to ihned bylo znát. Argentinec se totiž parádně trefil, mimo to byl také u druhé branky svého týmu.

Vsaďte si s bonusem a získejte 500 Kč zdarma

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Lionel Messi naposledy nastoupil do zápasu 14. března tohoto roku. Gólem a asistencí v průběhu 49 minut pomohl k vítězství proti Nashvillu v CONCACAF Lize mistrů. Poté se bez něj ale Inter Miami musel obejít v dalších čtyřech duelech.

Absence argentinské modly se na výsledcích floridského celku projevila. První zápas sice ještě Miami vyhrálo nad DC United, jenže následovaly krutá porážka na půdě New Yorku Red Bulls (4:0), remíza s New Yorkem City (1:1) a porážka v Lize mistrů na domácím hřišti s Monterrey (1:2).

Už ve čtvrtek čeká Inter právě odveta s Monterrey a americký celek by chtěl tomu mexickému porážku určitě oplatit. Ostatně se hraje o semifinále. I proto je vynikající zprávou, že se do jeho sestavy vrátil nejlepší fotbalista historie, kterého ani pauza nijak o formu nepřipravila.

Lionel Messi znovu čaroval

Když Inter Miami večer zveřejnil základní sestavu, tak se fanoušci zlobili. Lionel Messi, jehož návrat byl hlášen, začínal pouze na střídačce, stejně tak Sergio Busquets a Jordi Alba. Všichni tři ale v průběhu utkání proti Coloradu Rapids na hřiště naskočili.

To Luis Suárez proseděl na lavičce svého týmu celý zápas. Ve druhé půli však mohl sledovat, jak jeho argentinský spoluhráč čaruje. Legenda Barcelony a držitel osmi Zlatých míčů nastoupil od začátku druhé půle a na zápis do statistik nečekal dlouho.

Lionel Messi se totiž už v 57. minutě blýskl senzačním gólem, kterým srovnal na 1:1. Jen tři minuty poté svou přihrávkou poslal do uvolněného prostoru na pravé straně mladíka Davida Ruize, jenž do šestnáctky přihrál míč Leonardu Afonsovi, který otočil výsledek na 2:1.

Inter Miami přesto nevyhrál. Coloradu se podařilo ještě srovnat na 2:2 v 88. minutě, třebaže floridský celek byl po celý zápas lepším týmem. Přesto je Lionel Messi a spol. se svým týmem na třetím místě ve Východní konferenci MLS.

Jak již bylo zmíněno, tak ve čtvrtek čeká mužstvo Davida Beckhama důležitý duel proti Monterrey. I kvůli případnému risku, že by se mohl Argentinec zranit, nenaskočil proti Coloradu na celých 90 minut. Dotáhne svůj tým do semifinále Ligy mistrů?

Zdroj: MLS, Twitter

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.