Messi se po necelém měsíci vrátil na trávník, Miami pomohl gólem ze střídačky alespoň k bodu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Messi se po necelém měsíci vrátil na trávník, Miami pomohl gólem ze střídačky alespoň k bodu
Lionel Messi se vrátil po zranění do hry.
Lionel Messi se vrátil po zranění do hry.AFP
Takřka měsíc byl mimo hru. Lionel Messi (36) vynechal kvůli zranění podkolenní šlachy čtyři zápasy Interu Miami a nenastoupil ani během reprezentační přestávky za Argentinu. Kapitán úřadujících mistrů světa už je však zpět a návrat na zelený pažit oslavil stylově. Messi naskočil do utkání MLS proti Coloradu z lavičky a rychle se prosadil. Inter nakonec bral bod za remízu 2:2.

Inter Miami – Colorado 2:2

Trenér Martino nasadil do souboje s Rapids velmi pozměněnou sestavu, na lavičce byli vedle Messiho i jeho hvězdní spoluhráči z Barcelony Luis Suárez, Sergio Busquets a Jordi Alba.

Interu to však příliš nesvědčilo, neboť v závěru první půle prohrával, když obránce Ryan Sailor nedovoleně zastavil v pokutovém území francouzského útočníka Colorada Kevina Cabrala. Brazilský útočník Rapids Rafael Navarro se z penalty nemýlil a hosté šli do útrob Chase Stadium s vedením 1:0.

Po změně stran se dostal do hry Messi a trvalo mu pouhých 12 minut, než srovnal stav zápasu. Následně se dostal na hřiště také Busquets a po hodině hry se Miami dostalo do vedení. Třetí gól však Inter nevstřelil, což ho ve finále přišlo draho. V 88. minutě totiž Calvin Harris skvěle vyřešil protiútok, našel Colea Bassetta a bylo srovnáno – 2:2.

Tabulka MLS